Beauty Favorieten 2018Het voorbije jaar heb ik heel wat mooi producten leren kennen en diegene die mij het best bevallen en meest bijgebleven zijn heb ik voor jullie op een rijtje gezet. 


Wetbrush Flex Dry Ombre
Vorig jaar ontdekt ik Wetbrush toen ik bij Etos in Eindhoven was. Sindsdien ligt mijn Tangle Teezer aan de kant ik gebruik ik enkele nog deze borstel wanneer ik mijn natte haren moet kammen. De borstel gaat gemakkelijk door het haar en zorgt ervoor dat ik geen knopen heb. Alleen zou deze ook handig zijn bij het drogen van de haren maar dat lukt mij nog niet goed. Ik gebruik liever een ronde borstel. 


Glossier Balm Dotcom
Naar deze lippenbalsem was ik al heel lang benieuwd en toen we besloten om naar New York te gaan kon ene bezoekje aan de showroom van Glossier niet ontbreken. Er zijn verschillende “smaken” en ik ging voor Birthday. De lippenbalsem maakt mijn lippen weer heel zacht, zeker met de koude van de laatste tijd.Rituals The Ritual of the Holi Bath Bomb
Rituals bracht vorig jaar in hun Ritual of the Holi twee bathbombs uit en één daarvan was de You’re The Bomb Fizzing Bath Bomb. Deze vind ik echt zalig. Mijn huid voelde erna lekker zacht aan. Deze bath bomb heb ik dan ook meerdere keren aangeschaft.

Yves Rocher I love my Planet Geconcentreerde Shampoo

Met dit flesje van 100 ml kan je 30 keer je haar wassen. Ik heb het flesje al vaak gebruikt en zit nog niet aan de helft. Ik heb lang haar en toch kom ik met 1 knijpje toe om mijn haar te wassen. Het is schoon en heeft veel volume. Superhandig ook voor als je op vakantie gaat. Hopelijk brengen ze ook nog een conditioner uit. 


Kruidvat Brow Tattoo
Ik deed nooit iets aan mijn wenkbrauwen, behalve wat “bijplukken”. Deze Brow Tattoo is gemakkelijk in gebruik en hoe langer je het laat zitten hoe langer je niets aan je wenkbrauw moet doen. Hele handig. Ik heb de kleur Dark Brown en deze past perfect bij mijn wenkbrauwen waardoor het natuurlijk lijk. Tegenwoordig neem ik wel de tijd om iets aan mijn wenkbrauwen te doen. Het is niet alleen gemakkelijk maar ook nog heel betaalbaar.

Sol de Janeiro Brazilian Crush Bodymist
Tijdens de zomermaanden heb ik deze bodymist veel gebruikt. De geur ervan is echt zalig en blijft lang zitten. Het exotische geeft je meteen ook een vakantie gevoel.

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
Ik gebruik dagelijks een oogcrème en was dan ook heel benieuwd naar dit Serum. Het vermindert donkere kringen en wallen in 2 minuten. Je brengt product de grootte van een rijstkorrel aan onder je ogen en je voelt meteen dat je iets met je huid doet. Je voelt het echt trekken. Heel bijzonder. Zeker aan te raden wanneer je naar een feestje of zo moet. Je huid is strakker en mooier om make-up aan te brengen.

Urtekram Coconut Body Scrub
Vorig jaar maakte ik kennis met het merk Urtekram en ik moet zeggen dat alle producten die ik intussen van dit merk getest heb mij goed bevallen zijn. Vooral de Body Scrub stak er voor mij uit. Milde scrubdeeltjes die mijn huid zacht maakten. Nivea Micellair Skin Breathe Expert Micellair Water
Dagelijks gebruik ik micellair water om mijn make-up te verwijderen. Meestal Bioderma maar ik wissel graag eens af. Vorig jaar kwam Nivea met de Micellair Skin Breathe Expert Micellair Water. Dit micellair water is tweefasig en bevat micellair water en droge olie dat je eerst goed moet schudden vooraleer je het gebruikt. Het verwijdert gemakkelijk make-up, zelfs waterproof make-up.

Salt of the Earth Natural Roll-on Unscented

Al jaren gebruik ik een dezelfde deodorant van Nivea en ben hier nog steeds tevreden over. Ik heb een pakketje ontvangen met enkele deodorants van Salt of the Earth en de Natural Roll-on Unscented was meteen mijn favoriet. De deodorant heeft geen opvallende geur maar toch blijf je de hele dag fris.

I heart Revolution Mint Choc Mini Chocolate Palette
De laatste jaren is mijn palettestash gegroeid met enkele palettes van I heart Revolution. De kleurtjes zijn altijd goed gepigmenteerd en blenden goed uit. Ik ben heel tevreden over dit paletje. Omdat het zo compact is is het gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

Tarte Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette

Al jaren ben ik fan van de producten van Tarte. Bij mijn laatste tripje naar NY kocht ik de Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette, een palette met 6 oogschaduwen, een highlighter en een blush. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden gemakkelijk.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body
Ik heb altijd was schrik gehad om zelfbruiners te gebruiken, vooral omdat ik er niet wou uitzien als een wortel. Tot een collega de Radiance-Plus Golden Glow Booster Body van Clarins aanraadde. Je voegt enkele druppels toe aan je bodylotion en goed uitsmeren. Het resultaat is echt heel natuurlijk en zonder strepen. Bye bye melkflessen hier.

Welke waren jullie favorieten in 2018? Het mogen natuurlijk ook niet beauty-gerelateerde dingen zijn?


Reacties

 1. Ik ben helemaal niet van de beauty. Dus wat dat betreft heb ik geen favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de deo van Salt of the Earth super! Ik gebruik het nu al een paar maanden en ben er erg tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh die Rituals Bath bomb lijkt mij lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammie, een lipgloss in de smaak Birthday! Die klinkt heerlijk. Verder heb je mooie favorieten, die mini shampoo van Yves Rocher klinkt ook bijzonder zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die is ook heerlijk, jammer dat ik er niet meer van gekocht heb toen ik in NY was

   Verwijderen
 5. Ik heb zelf nog zo'n tangle teezer, maar jouw borstel klinkt ook wel heel fijn zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn aandacht wordt steeds getrokken naar de borstel. Wat mooi! De kokosproducten in dit artikel zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef mijn favoriet. Ben dol op police geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een mooi lijstje met goede producten! Ik denk dat ik de Kruidvat Brow Tattoo ook maar eens aan moet schaffen. Ik heb er veel goede dingen over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige producten! Ik ben vooral fan van het kruidvat skin serum hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zien eruit als fijne producten! Die salt of the earth deodorant heb ik zelf ook. Hij is opzich wel fijn maar ik vind het gewoon gek om een deo te hebben die geen geur heeft, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is wel waar, soms vergeet je of je wel een deo opgedaan hebt of niet omdat je het niet ruikt

   Verwijderen
 11. Dat is een lijstje met prachtige, fijne producten ! Werkt deze deo goed ? Want ik ben op zoek naar een deo die de hele dag blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Salt of the Earth blijft hier ook groot favoriet. Zelfs mijn vriend is fan! Die WetBrush lijkt me ook wel wat. Ik heb nog steeds de Tangle Teezer Aqua Splash in de douche staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Soms kun je echt een product tegenkomen waarvan je denkt 'wow, dat had ik eerder moeten weten'. Zelf ben ik sinds vorig jaar fan van de NIVEA Micellair Expert Eye Make-up Remover Water Gezichtsreiniger. Die haalt écht alle make-up snel en goed weg. Zelf een waterproof mascara! Gebruik het elke dag sinds ik het ken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind deze echt ook heel goed. In het begin vergat ik wel vaak te schudden met de fles

   Verwijderen
 14. Ik gebruik al een hele tijd eigenlijk alleen nog maar biologische producten die ik in Duitsland koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn favoriet zijn de Skins huidproducten. Wat een genot voor m'n huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Favfavoriete producten? Aangezien ik met fertiliteit ben alles zonder hormoonverstorende stoffen en dat is jammer genoeg niet zo veel...

  Weleda is wel een goed merk hiervoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk overzicht! Ik zou graag de bath bombs van Rituals eens uit willen proberen. Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten