Clarins | Radiance-Plus Golden Glow Booster BodyBen je net als ik gedoemd met melkflessen? Dan heb ik vandaag iets voor jou. Als er iets is wat er bij mij nooit bruin wordt zijn dat wel mijn benen. Van zelfbruiner had ik een beetje schrik. EĆ©nerzijds dat ik oranje zou uitslagen en anderzijds dat het helemaal niet egaal zou zijn en ik dan met vlekken of strepen op mijn benen rond zou lopen. Toen een collega vertelde dat ze de Radiance-Plus Golden Glow Booster Body van Clarins gebruikte wou ik en nog enkele collega’s dat meteen ook eens testen. Op internet was het overal uitverkocht maar bij een Planet Parfum in de buurt hebben we dan toch een exemplaar kunnen vinden.De Radiance-Plus Golden Glow Booster Body is een zelfbruiner in druppeltjesvorm die je moet mixen met een lichaamsverzorgingsproduct, bij voorkeur een bodylotion, om je huid te voorzien van een mooi bruin kleurtje. Er wordt aangeraden van 4-6 druppeltjes te gebruiken per dag per zone. Je brengt dit aan tot dat je de tint hebt die je wil.

Hoe gebruik je deze zelfbruiner?
Neem eerst een klein beetje bodylotion in de palm van je hand. Druk daarna maximaal 6 keer op het achterste gedeelte van het flacon. Meng de druppels met de bodylotion. Smeer het gewenste deel van je lichaam in. Was nadien onmiddellijk je handen.Vanaf het eerste gebruik merkte ik dat mijn benen minder wit waren en dit zonder vlekken. Het is zo gemakkelijk in gebruik. Door het druppeltjessysteem dat ik nog niet eerder gezien had kan je de druppels gemakkelijk doseren. De kleur oogt heel natuurlijk. Ik ben fan en kan het zeker aanraden.

Bye Bye melkflessen.

De Radiance-Plus Golden Glow Booster Body bevat 30 ml en kost € 32,90.

Hebben jullie al eens een zelfbruiner gebruikt?


Reacties

 1. Heb wel eens gebruikt maar bij die ik gebruikte kreeg ik heel erg last van vlekken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daardoor had ik ook eerst schrik maar nadat een collega zei van dat ze dat helemaal niet had wou ik het ook eens proberen.

   Verwijderen
 2. Dit klinkt eigenlijk wel goed, maar ik durf het nooit aan met zelfbruiners. Ik ben altijd bang dat ik eruit kom te zien als eem gevlekte koe hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede zelfbruiner, dus ik denk dat ik deze dan maar eens ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg goed, ik houd het alleen toch liever bij mijn melkflessen vind het wel erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan heel lang met het flesje doen hoor. Ik heb het zelfs met korting gekocht

   Verwijderen
 5. ik heb het niet zo op die flesjes en potjes...veel te bang dat ik dan geen melkflessen meer heb, maar wortels!! enne...een uurtje in de zon zitten, dat is toch geen straf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zijn mijn benen nog niet bruin hoor. Denk zelfs niet met een week zonnen

   Verwijderen
 6. Ik heb ooit een goedkopere variant gebruikt van nivea, nooit meer!! Mijn benen worden ook haast niet bruin, binnenkort gaan we 2 weekjes naar Spanje, ik hoop dat dat wat helpt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me een ideaal idee om zo van die witte melkflessen van me af te komen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog nooit zelfbruiner gebruikt. Maar ik heb eigenlijk wel geluk, mijn huid krijgt al meteen een kleurtje bij het minste streepje zon. Ik heb wat mediterraans bloed denk ik. šŸ˜„

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, nooit omdat dit voor mij toch een beetje nepperig voelt. Ook ben ik bang voor het oempa loempa effect.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had er ook een beetje schrik voor hoor maar het valt goed mee

   Verwijderen
 10. Ik ben gelukkig meestal vrij snel bruin, dus hoef gelukkig geen zelfbruiner te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten