Glossier | Milky Jelly Cleanser, Balm Dotcom & Stretch Concealer


Toen mijn zus en ik beslisten om naar New York te gaan was het adres van Glossier één van de eerste to do’s op ons lijstje. Al eerder kon je op mijn wishlist enkele producten van het merk zien en vandaag stel ik ze aan jullie voor.


Glossier is opgericht door in 2010 door Emily Weiss van de populaire website IntoTheGloss.com. Eerst waren de producten online te koop maar nu is er zowel in New York als Londen een showroom waar je de producten kan kopen. In New York kan je er terecht in het penthouse op 123 Lafayette St in het hartje van Chinatown in Manhattan. Wij gingen er natuurlijk eens langs.

De verkoopsters nemen je bestelling op op een tablet en je kan meteen bij hen betalen. Enkele minuten later wordt je naam afgeroepen en je krijgt je bestelling in een plastic zak met je naam op.

De producten die ik kocht:

Milky Jelly Cleanser De pH-gebalanceerde, romige gel-formule is gemaakt met een mix van vijf huidconditioners, zodat je huid gezond en zacht aanvoelt. De reinigingskracht is afkomstig van dezelfde milde reinigingsmiddelen die worden aangetroffen in de contactlensvloeistof. Hierdoor worden onzuiverheden gemakkelijk verwijdert en is het product toch veilig voor de ogen.

Deze cleanser gebruik je op een droge huid om make-up en vuil op te lossen, of op een vochtige huid terwijl u de dag begint. Wanneer je deze op een vochtige huid gebruikt breng je 1 à 2 pompjes aan en goed afspoelen. Gebruik je de cleanser om je make-up te verwijderen masseer je 2 à 3 pompjes in op je droge huid. Te beginnen rond de ogen om je mascara te verwijderen. Breng daarna wat water aan en masseer het producten verder in op de recht van je gezicht. Goed afspoelen.

Balm Dotcom 
De Balm Dotcom lippenbalsem is één van hun gekendste producten. Het is een langdurig hydraterende en veelzijdige lippenbalsem en huidzalf vol zit met antioxidanten en natuurlijke verzachtende middelen om droge, geschuurde huid te voeden en te herstellen. Naast de Original heb je nog vijf smaken: Birthday (deze bevat een subtiele shimmer), Rose (met een lichte roze tint), Cherry (met een pure, sappige rode tint), Mint en Coconut. Ik koos voor Birthday. De geur vind ik echt zalig, heel zoet.


Stretch Concealer 
De Stretch Concealer is een nieuw soort concealer met elastische microwaxjes die meebewegen met je gezicht in plaats van erop te kleven. Deze bevat ook voedende oliën die een mooie en gezonde gloed geven. De opbouwbare formule bedekt alles, van donkere kringen tot roodheid en vlekjes. De concealer bestaat in vijf tinten die nauwgezet ontwikkeld werden om de huid te verbeteren, op te helderen en volledig te verdwijnen in de meest uiteenlopende huidtinten.

Warm de concealer op zachtjes door over het oppervlak te bewegen met je vingertop. Zo neem je een dun laag product op. Dep zachtjes op de huid van binnen naar buiten om te blenden. Voor meer dekking kan je meer product aanbrengen. Als je een matte dekking wil dan moet je hierover wat poeder aanbrengen.

Kenden jullie het merk Glossier al? Willen jullie van de producten een uitgebreidere review?

Reacties

 1. Wat een bijzondere manier van kopen zeg. Leuk dat ze het voor je inpakken en dat je daarna geroepen wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat deze shop zo haar eigen gezicht drukt op de dingen. Dat roepen wordt in steeds meer winkels gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten, jammer dat het hier niet wordt verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken Dit helemaal niet, maar lijkt me erg leuk! Als ik het zo lees echt jammer dat het hier niet is!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten