Sol de Janeiro | Brazilian Crush

 


Tijdens de zomermaanden gebruik ik liever een body mist dan een parfum. Vorig jaar had ik al een toppertje ontdekt met de Kruidvat Spa Secrets Miracles of Bali Body Mist. Deze waren toen limited edition maar ze hebben ze dit jaar weer uitgebracht. Dit jaar ben ik op de Brazilian Crush Body Fragrance Mist van Sol de Janeiro gevallen. Schoonheidsgeheim nummer één van de Brazilianen is Cheirosa: de hele dag verleidelijk ruiken. Om iemands aandacht te trekken willen ze alle zintuigen bespelen en iemand die zo opvalt dat ze die persoon nooit zullen vergeten noemen ze de Brazilian Crush. 

De Brazilian Crush Body Mist combineert de tonen van pistachenoten met het aroma van gezouten karamel en laat een zalige warme, exotische geur achter die zeker zal onthouden worden. De topnoten zijn pistache en amandel, de hartnoten heliotroop en jasmijnbloemblaadjes en de basisnoten zijn vanille, gezouten karamel, sandelhout. De geur is exact hetzelfde als hun Brazilian Bum Bum Cream. Deze ben ik momenteel aan het testen en daar mag je binnenkort een review van verwachten. 
De Fragrance Mist kan je gebruiken op je lichaam, haar en lingerie. Deze Body Mist blijft lekker lang hangen, veel langer dan een andere body mist. De geur is echt verslavend. Het doet me aan witte stranden en zon denken. 


Het product zit in een gele doorzichtige fles met een grote witte dop. Met de spray kan je de bodymist gemakkelijk aanbrengen. 

Ik kocht deze Body Frangrance Mist bij Douglas. Er zijn twee groottes verkrijgbaar. De fullsize bevat 240 ml, de travelsize 90 ml.

Gebruiken jullie liever een parfum of toch een bodymist tijdens de zomer?

Reacties

 1. Ziet er me een goede body mist uit! Vorig jaar gebruikte ik één van Rituals die ik cadeau kreeg voor mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als de geur je doet denken aan witte stranden en zon dan ben ik ook al fan. Voor mannen zal het mss iets te geurig zijn maar na het lezen van je artikel wil ik zo gaan ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er dit keer 1 van The Body Shop, voor het eerst eigenlijk dat ik een bodymist ga gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik toch liever parfum dan bodymist. De bodymist die ik gebruik blijven naar mijn idee echt niet lang hangen en parfum wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze vervliegen inderdaad heel snel maar deze rook ik 's avonds nog en had die om 7u 's morgen opgedaan

   Verwijderen
 5. Het ziet er inderdaad een goede bodymist uit, maar zelf gebruik ik liever een parfum. Als ik lange tijd buiten zal zijn bv. om in de tuin te werken, dan doe ik niets aan. Parfum zou blijkbaar gevaarlijk kunnen zijn in de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, ik ben wel erg benieuwd naar de geur. Jasmijn en sandelwood. Lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten