Kruidvat | Brow Tattoo


Eerlijk gezegd heb ik nog nooit iets met mijn wenkbrauwen gedaan. Natuurlijk moet ik ze af en toe wat bijwerken maar kleuren of bijtekenen nooit. Op het Halloween Event maakte ik kennis met de Brow Tattoo en dat zag er veel belovend uit.Brow Tattoo is een peel-off wenkbrauw kleurgel dat voor perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen met een langdurig effect van 3 tot 5 dagen zorgt. 
Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je wenkbrauwen, schoon, droog en vetvrij zijn. Breng een laagje aan met de gel in de gewenste vorm en zorg dat de volledige wenkbrauw bedekt is met het product. Laat minstens 20 minuten drogen. Voor een optimaal resultaat laat je het 2u zitten. Verwijder hierna het product door de film voorzichtig van de binnenkant naar de buitenkant los te trekken. Let wel op want er kunnen haartjes mee loskomen.

Ik kreeg Dark Brown wat voor mij een perfecte match is aangezien ik donkere wenkbrauwen heb. Ik moet toegeven dat ik het eerst een beetje schrikwekkend vond om uit te proberen. Wat als dit te opvallend zou zijn. Er wordt aangeraden om de gel minstens 20 minuten te laten zitten. Wil je echt een opvallend resultaat dan kan je de gel tot 2u laten zitten. Ik heb het voor de eerste keer 20 minuten laten zitten waardoor het subtiel is zoals je op de foto kan zien.

Ik heb natuurlijk al donkere, redelijk gevulde wenkbrauwen waardoor het resultaat misschien minder zal opvallen dan bij anderen. De tweede keer heb ik het er 45 minuten laten opzitten en nu zie je beter het verschil. Het kwastje waarmee je het product aanbrengt vind ik fijn werken. Je kan hierdoor het product ook heel precies aanbrengen. Hoe lang het resultaat blijft hangt natuurlijk af van hoeveel keer je je doucht en of je er dan op gaat wrijven of niet. Ik ben er alvast heel tevreden over maar denk niet dat ik het wekelijks ga gebruiken. Met de feestdagen of speciale gelegenheden ga ik het zeker gebruiken.

Momenteel is Brow Tattoo verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Dark Brown.

De Kruidvat Brow Tattoo kost €5,99.

Werken jullie je wenkbrauwen bij? Zo ja, welke product gebruiken jullie?


*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Ik hoor zulke verschillende verhalen over dit product! De lichte variant schijnt namelijk heel erg oranje uit te pakken, wat je natuurlijk niet wilt. Bij jou vind ik het resultaat wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit al veel voorbij zien komen. Ben nu toch echt wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier ook al veel over gelezen en wil het nu ook echt gaan testen 😍 normaal gebruik ik dagelijks een brow pomade.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natascha - Beautyopinie16 november 2018 om 19:23

  Bij jou vind ik het effect heel mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze nog liggen maar ik vind het toch een beetje eng hahaha! Maar het effect bij jou is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik had ook eerst wat schrik maar eigenlijk viel het goed mee hoor

   Verwijderen
 6. Ik vind hem mooi, maar wel echt iets voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou dit niet snel gebruiken denk ik. Beetje eng vind ik het...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond ik eerst ook en daarom dat ik het eerst maar kort heb laten zitten. De tweede keer was ik al wat minder bang :)

   Verwijderen
 8. Ik gebruik elke dag een wenkbrauwpotlood om mijn wenkbrauwen aan te zetten. Het lijkt me wel fijn om dat een paar dagen niet te moeten doen. En zo'n product van Kruidvat is best betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten