Nivea | Micellair Skin Breathe Expert Micellair Water


Sinds kort heeft Nivea een nieuwe lijn uit: de MicellAIR Skin Breathe Expert. Aangezien ik dagelijks micellair water gebruik was ik superbenieuwd en kocht de Make-Up Remover uit deze lijn.


De NIVEA MicellAIR Skin Breathe EXPERT Make-up Remover met MicellAIR complex en Zwarte Thee-extract werkt als een effectieve magneet en verwijdert hardnekkige en waterproof make-up en mascara zonder resten achter te laten. En dit zonder te wrijven en afspoelen. De effectieve formule geeft de huid een zuurstofboost en laat de huid ademen.De Make-up Remover is tweefasig en bevat hoog geconcentreerde droge olie en het micellair water. Door het schudden gaan de twee fasen zich mengen en wordt de formule geactiveerd.Ingrediƫnten:
Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Coco-Caprylate/ Caprate, Sodium Chloride, Trisodium Edta, Sodium Hydroxide, Benzethonium Chloride, Phenoxyethanol, Ci 60725, Ci 61565.

Ik gebruik dagelijks micellair water om mijn make-up te verwijderen. Tot nu toe was die van Bioderma mijn favoriet maar deze van Nivea vind ik zeker even goed. Het enige verschil is dat je deze van Nivea moet schudden voor gebruiken en dat vergeet ik vaak. Mijn huid ziet en voelt erna heel schoon aan. Er blijft ook geen plakkerig laag achter. Er is ook een versie voor enkel oog make-up maar met deze kan je net zo alle make-up zonder probleem verwijderen.

De verpakking vind ik heel leuk. De zwarte fles met roze accenten valt meteen op tussen alle andere beauty producten. De dop is zo ontwikkeld dat je zelf gemakkelijk kan doseren hoeveel product je nodig hebt. Vaak is deze veel te groot waardoor er ineens veel product uit komt. Hier is dit niet het geval.

De MicellAIR Skin Breathe Expert lijn is te koop bij de drogist en bestaat uit Reinigingsdoekjes, Eye Make-up Remover en Micellair Water (verkrijgbaar in 200 ml & 400 ml).

Gebruiken jullie micellair water?

Reacties

 1. Nee ik gebruik geen micellair water. Ik ben erg benieuwd naar de oog make up remover met micellair water van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik graag micellair water, maar van Nivea ken ik hem nog niet. Zal hem zeker gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik nog niet geprobeerd maar het klinkt wel goed! Ik gebruik meestal een micellair water van de apotheek, zoals die van Eucerin of La Roche-Posay.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie verpakking maar ben alleen zelf niet zo dol op micellair water.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat deze je zo goed bevalt! Ik gebruik dagelijks het micellair water van Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt erg goed! Ik gebruik Micellair water iedere dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf ben ik fan van Garnier Micellair water. Die heb ik ook in mijn visagiekoffer. Deze variant heb ik op meerdere blogs voorbij zien komen. Ik ben dus benieuwd of de Nivea variant net zo goed is als die van Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten