Yves Rocher | I love my Planet Geconcentreerde shampoo

 

Een flesje shampoo van 100 ml waar je je haar 30 keer mee kan wassen? Daar was ik wel heel benieuwd naar want maakt zo’n kleine hoeveelheid mijn haar wel schoon. Ik testte het uit en laat jullie vandaag zien wat ik ervan vind. 



De I love my Planet Geconcentreerde shampoo bevat een innoverende formule waardoor het product in 100 ml formaat 30 wasbeurten biedt wat overeen komt met een fles van 300 ml. De shampoo reinigt je haar op milde wijze en geeft het haar de verzorging die het nodig heeft om er mooier uit zien.

Ingrediënten:
Aqua, Water, Ammonium lauryl sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Glyceryl oleate, Parfum, Citric acid, Arginine, Panthenol, Glycerin, Pantolactone, Citrus limon fruit extract, Lemon fruit extract, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, 2748v0.


De Geconcentreerde shampoo bevat 98% natuurlijke ingrediënten en er zitten geen conserveringsmiddelen, siliconen, parabenen of kleurstoffen in. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes. Dankzij de innoverende formule en de precieze doseerdop is deze goed voor het milieu. Voor het flesje werd 50% minder plastic gebruikt en het is voor 100% recycleerbaar. 



De shampoo heeft een frisse citrusachtige geur. Zelf ben ik daar niet zo'n fan van maar gelukkig is deze niet zo overheersend.

Het flesje heeft een heel handige klepdop die goed dichtblijft. Deze verpakking is ook heel handig voor op vakantie. Neemt weinig plaats in en je kan er heel lang mee doen.

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Na enkele weken lijkt het of er bijna nog niets uit het flesje is. Met één knijpje heb je genoeg voor je haar. Ik heb lang haar en aan één knijpje heb ik voldoende product voor mijn haar. Het schuimt echt goed. Mijn haar is goed schoon en voelt en ziet er ook goed uit. Ik ben heel tevreden over deze shampoo en hoop dat ze ook een conditioner op deze manier uitbrengen. Ze hadden al eerder een gelijkaardige douchegel uitgebracht en deze wil ik zeker ook nog eens uitproberen.

De Geconcentreerde shampoo kost € 3,95 voor 100 ml.



Reacties

Een reactie posten