I heart Revolution | Mint Choc Mini Chocolate Palette


Wie pas kennis maakt met make-up kan ik zeker de I heart Revolution oogschaduwpalettes aanraden. Ze hebben een goede kwaliteit voor een klein prijsje. Sinds kort hebben ze ook kleinere palettes in hun collectie. Ik heb mijn oog laten vallen op de Mint Choc die laat ik vandaag aan jullie zien.
De Chocolate palettes bestaan uit acht kleuren. Mint Choc bevat vier matte en vier glanzende kleurtjes van zachte neutrale kleurtjes tot bruin en groen. Het is een aanvulling op het grote Mint Choc palette.

Alle acht de kleuren zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen en uit te blenden. Je hebt helemaal geen last van fall-out.Omdat het palette zo klein in kan je het gemakkelijk meenemen. Ik had het mee naar New York en kon dagelijks mooie en verschillende looks maken. Alleen de groene kleur heb ik nog niet gebruikt maar daar ga ik binnenkort zeker eens mee experimenteren.

Het palette is van stevig materiaal dus je hoeft niet bang te zijn dat het snel stuk zal gaan. Het ziet er uit als de andere Chocolate palette. Deze keer is het een klein bruin palette met groen 'gesmolten' chocolade. Wat ook heel handig is is dat er een grote spiegel in zit.

De I heart Revolution palettes zijn onder andere te koop bij Kruidvat.

Hebben jullie een van de Chocolate palettes? Er zit een van de mini’s in mijn winactie. Doen jullie al mee?

Reacties