Kruidvat | Skin Science Instant Effect Eye SerumDagelijks gebruik ik zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een oogcrème omdat de huid rond mijn ogen gevoelig zijn. Op het Kruidvat event maakte ik kennis met het Skin Science Instant Effect Eye Serum wat een instant effect geeft. Natuurlijk testte ik dit uit voor jullie.

Het Skin Science Instant Effect Eye Serum vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en vervaagt fijne rimpels in de gevoelige zone rond de ogen en dit binnen twee minuten.
Het innovatieve XAL-DS5-complex van 5-peptiden vermindert de zwelling onder de ogen, gaat verkleuring van de huid tegen en helpt de tere huid rondom te ogen strakker en steviger te maken.

Hoe te gebruiken?
Open één van de ampullen en breng een dosis ter grootte van een rijstkorrel aan op je vinger. Met een zacht kloppende beweging (niet wrijven!) breng je het product aan op de huid rond te ogen van de binnenkant te beginnen. Sluit daarna de ampul weer af want er zit nog voldoende product in om nog 2 maal te gebruiken.

Je kan dit serum elke ochtend en avond gebruiken. Na 4 weken aansluitend dit product te gebruiken wordt wel aangeraden om dan gedurende een week dit product niet te gebruiken zodat de huid kan rusten. Wanneer je het slecht af en toe gebruikt hoeft de huid niet te rusten.

Het doosje bevat 5 ampullen waarmee je zeker een week toekomt als je het dagelijks twee maal gebruikt.Nadat ik het product al kloppend aangebracht heb voel ik mijn huid een beetje trekken. Zo weet je meteen dat het resultaat zal geven. Op de foto kan je zien dat mijn wallen wat vermindert zijn. Ik vind het serum heel fijn in gebruik en ben er dan ook heel tevreden over. Er zijn vaak producten die vanalles beloven maar waarvan je geen of weinig resultaat ziet. En dat is hier zeker niet het geval.

Het Skin Science Instant Effect Eye Serum kost € 5,29.

Hebben jullie het Eye Serum al getest? Wat vinden jullie van het resultaat?

Reacties

 1. Wat fijn dat zo'n budget product goed werkt! Zelf gebruik ik dus nog helemaal geen producten voor rondom mijn ogen: misschien toch maar eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het echt dagelijks. De huid rond mijn ogen is eigenlijk de enige plek waar ik problemen heb aan mijn huid.

   Verwijderen
 2. Ik zie het verschil toch echt wel hoor. Dat is wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig product. Je ogen zien er frisser uit. En het is ook niet heel erg duur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo grappig! Ik testte hem ook (blog staat nog niet online) en mijn foto's zien er heel gelijkaardig uit :D (qua effect), top product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh ik ben er erg benieuwd naar. Ga ze snel testen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten