Event | Kruidvat Halloween Treats


Vorige week woensdag was ik uitgenodigd voor een Halloween event van Kruidvat bij Sanba in Antwerpen. Er werden allerlei nieuwe producten voorgesteld in een heus Halloween decor en wie zin had kon zich laten opmaken of schminken in één of andere griezel. Vandaag laat ik jullie enkele sfeerbeelden zien van dit leuke event.
Van de Originals lijn konden jullie al een review lezen van de neusstrips. Ik ben heel benieuwd naar de zwarte reinigingsdoekjes en die ga ik natuurlijk voor jullie uittesten. 


De Pure lijn richt zich vooral naar jongeren met een probleemhuid.


De Q10 lijn is dat weer voor wat oudere vrouwen. Vooral de oogcréme spreekt mij enorm aan.


De Brow Tattoo: een peel-off wenkbrauw kleurgel. Dit lijkt me iets heel speciaals. Normaal doe ik eigenlijk niets aan mijn wenkbrauwen maar deze wel ik zeker eens uittesten.Een oogserum dat resultaat geeft in 2 minuten. Dit moeten we zeker eens uittesten. Je hebt maar een klein beetje product nodig om wallen en donkere kringen te doen verdwijnen. Klinkt veelbelovend.


Een lekkere mocktail met pompelmoes.


Taco's.


En natuurlijk moest ik één van die leuke cupcakes proeven en deze was superlekker.

Ik vond het een heel leuk event en ben heel benieuwd naar sommige producten, voor de zwarte reinigingsdoekjes en de brow tattoo.

Hebben jullie iets met Halloween gedaan? Naar welke producten zijn jullie benieuwd?

Reacties

 1. Oeeh, die cupcakes zien er heerlijk uit! En ik ben best benieuwd naar de brow tattoo eigenlijk. Zelf doe ik ook niet heel veel met mijn wenkbrauwen, dus dat lijkt me wel een interessant product!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze waren ook heerlijk. ik heb het inmiddels getest en een review van geschreven. ik deed ook niks met mijn wenkbrauwen maar dit is echt handig

   Verwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar de zwarte reinigingsdoekjes en kijk uit naar je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaahh die cupcakes, jammie! Leuk event, ik houd van Halloween. Ben benieuwd naar alle nieuwe producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reviews komen er zeker nog aan, enkele staan intussen al online

   Verwijderen

Een reactie posten