Kruidvat | Originals Charcoal Neusstrips

 


Op mijn neus heb ik vaak last van zwarte puntjes en af en toe gebruik ik hiervoor een neusstrip. Op het lente event van Kruidvat zag ik dat ze er ook hadden van hun huismerk Kruidvat Originals. Ik was heel benieuwd naar deze neusstrips en testte ze voor jullie uit. 


De diepreinigende Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips met houtskoolpoeder verwijderen opgehoopt vuil, vet en mee-eters uit je neusporiën. Houtskoolpoeder staat bekend om het absorberend vermogen en zuiverende eigenschappen. Je neus voelt direct gladder aan en ziet er fris en schoon uit. Na veelvuldig gebruik worden je poriën kleiner.Vooraleer je de neusstrip aanbrengt reinig je je gezicht grondig. Maak je neus vochtig. Zorg ervoor dat je handen goed droog zijn als je de plastic folie van de stip verwijdert. Plak daarna de strip met de zwarte zijde op je neus. Laat de neusstrip 10 tot 15 minuten opdrogen. Je zag voelen dat de strip hard gaat worden. Verwijder deze langzaam en voorzichtig. Moest het moeilijk of pijnlijk zijn als je de stip verwijdert maak je deze best wat vochtig dan gaat het veel gemakkelijker en pijnlozer. Het kan zijn dat er nog wat lijmrestjes overblijven en deze kan je gewoon wegwassen.

Ingrediënten:
PVP, VP/VA Copolymer, Glyerin, Aqua, Citric acid, Glycolic acid, Silica, CI 77266, Parfum, Phenoxyethanol, Dehyroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Benzoic acid.

Ik had inderdaad het probleem dat het zo droog was dat het wat pijn deed om te strip te verwijderen. Mijn neus voelt glad en schoon aan maar ik had wel verwacht dat er wat meer ‘vuil’ op de strip zou zijn. Ik ben zeker tevreden met deze neusstrips.

De Originals Charcoal Neusstrips kosten € 1,99 en het doosje bevat 8 strips. Voor die prijs zijn ze zeker eens het proberen waard.

Hebben jullie al eens een neusstrip gebruikt?

*ik heb deze producten ontvangen

Reacties

 1. Momenteel gebruik ik neusstrips van de Action maar deze wil ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten koop ik eigenlijk nooit. Na het douchen staat de poriën open en dan heb je het eenvoudig en moeiteloos verwijderd Lijkt me veel handiger persoonlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je wel het gevoel dat er veel vuil van je neus af is dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook nog liggen om te testen en ben er nu wel erg benieuwd naar geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik zo af en toe de neusstrips van de Action en heb onlangs neusstrips bij de DM gekocht. Deze klinken ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben tevreden neussprits van Biore. Dit lijkt mij fijn neusstrips. Ben wel benieuwd naar

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na het douche dan druk ik ze eruit. dit lijkt mij namelijk meer pijn doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik die van de Action weleens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh deze kijken me erg fijn! Ik heb die vd Action gehad.. die deden best pijn bij het afhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat vervelend dat het pijn deed toen je hem eraf trok. Dat is niet fijn. Ik vind zelf die van Biore heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ai doet altijd zeer hè, zo'n strip? Klinkt wel erg fijn, ik heb ze ook nog liggen dus ga ze binnenkort even testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Momenteel gebruik ik zulke zwarte van Balea. Goed om weten dat ik er bij Kruidvat ook kan vinden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten