Wetbrush | Flex Dry Ombre & Hair Towel


Al jaren gebruik ik een Tangle Teezer om mijn natte haren door te kammen. Ik had al zoveel goeds gehoord over de Wetbrush dat ik deze ook eens wou uitproberen. Bij Etos kwam ik een setje tegen van de Wetbrush Flex Dry Ombre en een Hair Towel.

Wet Brush Flex Dry Ombre heeft een uniek en flexibel design waarmee je je haar gemakkelijk droog kan föhnen. De open borstelkop zorgt ervoor dat het haar 30% sneller droogt dan met een normale borstel. De borstel is ook hitte bestendig en ultra licht. 




De borstel bevat de unieke Intelliflex borstelharen waardoor deze gemakkelijk door elk haartype haar glijdt of je nu stijl haar of krullen hebt. Ook of het nu nat of droog haar is en ze worden zelfs pijnloos ontklit. De unieke SofTips™ zorgen ervoor dat de doorbloeding van je hoofdhuid wordt gestimuleerd en de schedel een ontspannende massage krijgt onder het kammen. De borstelharen zijn zo ontwikkeld dat ze de hoofdhuid en het haar niet beschadigen.

In deze set zat ook een Hair Towel die ervoor zorgt dat je haar sneller droogt wordt na het wassen. Ik vind dit echt heel handig en gebruik iets dergelijks al jaren.

Ik kan zeggen dat ik heel enthousiast ben over deze borstel. De Wetbrush ligt gemakkelijk in de hand wat bij een Tangle Teezer soms was moeilijker is omdat er geen steel aan zit. Hij is heel flexibel en is echt superlicht. Het ontwerp en de paars/roze ombré kleurtjes vind ik heel geslaagd. Door de openingen is mijn haar ook vlugger droog dan anders. Met deze borstel kan ik gemakkelijk door mijn haar gaan zonder pijn te hebben bij knopen of zo. Ook mijn zoontje kamt graag zijn haren ermee. Het is zeker een aanrader. Ook de Hair Towel vind ik superhandig.

Deze set kost € 9,99 (een koopje) en is te koop bij Etos.

Kenden jullie de Wetbrush al?

Reacties

  1. Deze klinkt erg fijn! Ik gebruik een Tangle Teezer Aqua Splash op nat haar. Die doet op zich ook perfect zijn werk, maar is inderdaad niet 'open' en droogt m'n haar dus niet sneller ofzo. Zou wel mogen, want ik heb erg dik haar dat ik aan de lucht laat drogen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten