10 meest gelezen blogposts van 2020!


Op het einde van het jaar vind ik het leuk om eens te kijken welke artikels van het voorbije jaar het meeste gelezen zijn. Ik somde ze even op.

10. Simple Water Boost Reviving Under-eye Hydrogel Mask

Op nummer 10 staat een het Simple Water Boost Under-Eye Reviving Hydrogel Mask. Een rustgevend en verfrissend oogmasker masker dat fijne lijntjes en donkere kringen tegen gaat.

9. Garnier Skinactive Micellair Water Met Rozenwater

Het Garnier Skinactive Micellair Water met Rozenwater reinigt je huid, verwijdert make-up in een handomdraai en verzacht de huid. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een stralende glow. Ik vond het een heel goed product alleen vond ik de geur iets te overheersend.

8. Nivea Sun Kids Sensitive & Protect & Play Gekleurde Roll-On

Ik mocht 2 van de roll-on zonnecrèmes van Nivea uitproberen. Beide hele fijne zonnecrèmes die door de roller ook nog eens gemakkelijk in gebruik zijn.

7. Shoplog Douglas, Sephora & Babor

Eén van de weinige keren dat ik eens gaan shoppen ben. Toen ik heb ik mij wel wat laten gaan qua beautyproducten en mijn aankopen liet ik deze blogpost zien.

6. Sephora The Coconut Kit

Ik ben gek op producten met een kokosnoot geur. Bij Sephora kocht ik The Coconut Kit: een set met drie producten uit de Coconut lijn van de Sephora Collection : het Hair Sleeping Mask, het Face Mask en de Hand Balm. Alle drie hele fijne producten die ook nog eens lekker ruiken.

5. Hema 1 Minute Hair Mask & Intensive Repair Hair Mask

Wekelijks gebruik ik minstens 1 keer een haarmasker. Ik was bij Hema het 1 Minute Hair Mask en het Intensive Repair Hair Mask tegen gekomen en die moest ik natuurlijk uitproberen. Beide zijn hele fijne maskers die ik zeker nog opnieuw zou kopen.

4. Glow Recipe Glow Baby Glow Set

Het voorbije jaar kocht ik heel wat producten van Glow Recipe. Dit artikel gaat over de Glow Baby Glow Set die bestaat uit het Watermelon Glow Sleeping Mask en het Avocado Melt Sleeping Mask.

3. L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 Steam Mask

Nog een haarmasker dat het goed gedaan heft dit jaar. Dit masker met kapje richt zich op lang beschadigd haar met gespleten punten. Het geeft je haar een boost en zorgt ervoor dat het er weer gezond gaat uitzien.

2. Favorieten Mei

In mei waren mijn favoriete producten de Exotic Experience Droogshampoo van Kruidvat, de Self Soft Luxurious Lip Balm, de Solait SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand van Kruidvat en de Solait Aloë Vera Aftersun Lotion van Kruidvat .

1. Urtekram Rise & Shine Spicy Orange Blossom Hand Wash & Hand Cream

Beide producten komen uit de nieuwe Rise & Shine Orange Blossom lijn van Urtekram. De producten hebben echt een herfstgeurtje dat bestaat uit de geur van orange blossom en een combinatie van specerijen. Beide producten zijn heel fijn in gebruik en ruiken echt heerlijk.


Hieronder nog een overzichtje van de top 3 van de meest gelezen blogposts van de voorbije 6 jaar.

3. Hema Cleansing Pads 2 in 1

De Cleansings Pads van Hema zijn individueel verpakte pads om je huid te reinigen. De pads hebben twee zijden. Je hebt een reliëfkant waarmee je de huid kan exfoliëren. Hele fijne pads die ook handig zijn voor op vakantie.

2. Een mooie Deluxe fotocanvas van Rui via Smartphoto.be

De mooie canvas uit een samenwerking met Smartphoto.be wordt ook nog vaak gelezen. De canvas staat nog steeds te pronken op de kast in onze woonkamer.

1. Cien Cellular Beauty

Dit artikel over de budgetproducten van Lidl blijft het goed doen. Ook in 2020 werd het heel veel bezocht.

Welke artikels of onderwerpen zouden jullie graag lezen op mijn blog?

Reacties

 1. wat je qua beautyproducten momenteel nog mist in het totale aanbod

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe je het haar, gezicht het best kan verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzicht. Ik vind het zelf ook altijd leuk om terug te kijken naar welke artikelen het goed deden het jaar ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moet ik ook nog doen! Goede gewoonte zo begin van het jaar en ineens weer een leuke blogpost erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk zo een overzicht...bij mij was het meestgelezen artikel een DIY over kinder surprise eieren haha

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten