Kruidvat | Exotic Experience Droogshampoo


Ik geef toe dat ik mijn haar veel te vaak was en nu ik toch niet zoveel buiten kom probeer ik wasbeurten uit te stellen door een droogshampoo te gebruiken. Bij Kruidvat kwam ik enkele droogshampoo’s van hun huismerk tegen en ik besloot om Exotic Experience eens uit te testen. 


De Exotic Experience Droogshampoo neemt het vet op en laat je haar er onmiddellijk weer fris en luchtig uitzien tussen 2 wasbeurten door. De droogshampoo zorgt er ook voor dat je je haar gemakkelijker kan stylen en geeft het haar meer volume. Het werkt snel, gemakkelijk en je hebt geen water nodig om je haar er weer fris uit te laten zien.

De droogshampoo zit verpakt in een kleurrijke zomerse flacon met spraydop. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de droogshampoo een tropisch kokosgeur.

Hoe te gebruiken?
De droogshampoo is gemakkelijk in gebruik. Eerst de flacon goed schudden en daarna op een afstand van 20 cm het product gelijkmatig aanbrengen aan de haarwortels. Daarna enkele minuten laten inwerken. Borstel daarna je haar goed uit en breng het in model met je handen. 


De droogshampoo geeft een witte waas die je heel goed moet uitborstelen om te voorkomen dat je de waas blijft zien. Dankzij de spray kan je gemakkelijk het product doseren en aanbrengen op de haarwortels. Na het gebruiken van de droogshampoo ziet mijn haar er weer schoon uit en kan ik een wasbeurt langer uitstellen. Mijn haar heeft ook meer volume. Ik ben heel tevreden over deze droogshampoo.

De droogshampoo bevat 200 ml en kost €2,69.

Gebruiken jullie soms een droogshampoo?

Reacties

 1. heeeeel vroeger, had mijn moeder het in huis. Droogshampoo op mijn lange hippie haren...je hoort het al, het was niet bepaald succesvol...ik moest zo borstelen om dat spul weer uit mijn haar te krijgen.:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oow heerlijk..ben gek op die zoete geurtjes in de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmm die witte waas vind ik echt niks! Deze is dus niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik eigenlijk nooit droogshampoo, heb wel een busje staan van Batiste maar doe er niks mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten