Een mooie Deluxe fotocanvas van Rui via Smartphoto.be


Een tijdje geleden werd ik door Smartphoto gecontacteerd met de vraag of ik een leuke herinnering wou vereeuwigen. We waren net op zoek naar iets om onze woonkamer op te leuken en het leek me ideaal om een foto van Rui te gebruiken.
Nu begon het moeilijkste. Welke foto ging ik nemen? Na zoeken uit honderden foto’s van onze kleine kapoen vond ik er eentje die ik wel geschikt vond.

Er zijn tal van mogelijkheden op Smartphoto.be. Je kan gewoon foto's laten afmaken maar ook fotoboeken, kalenders, fotogeschenken en zelfs je kan zelfs een foto op een hoesje voor je smartphone laten maken. Ik besloot voor de Fotocanvas Deluxe 40 x 60 cm te gaan. Het bestellen zelf ging heel vlot. Ik heb dit via mijn Iphone gedaan maar je kan ook gewoon via hun website bestellen. Gewoon een foto kiezen, een beetje bijsnijden en voila het is in orde.

Wat een supersnelle levering. Ik had de foto op een dinsdag na 20u besteld en op woensdag kreeg ik een mailtje dat de foto op donderdag al ging geleverd worden. 

Natuurlijk was ik heel benieuwd naar het resultaat. Ik vind de foto heel mooi geworden. De kwaliteit en afwerking is heel goed. Kortom ik ben heel tevreden over de foto en de vlotte service. Ik kan ze zeker aanraden en ga nog eens een kijkje nemen tussen de andere mogelijkheden op hun site.

Wat vinden jullie van de foto? Hebben jullie al eens foto’s op canvas laten afdrukken?

*samenwerking

Reacties

 1. Wij hebben ooit als geschenk voor onze moeder een canvas gegeven met een foto van mijn broer en ik! Ook via deze site, prima resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto is erg mooi! Ook op canvas waarop je hem besteld hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje zeg! Onze trouwfoto heb ik op canvas af laten drukken en ik heb wel eens een foto op aluminium af laten drukken.
  Er staan zoveel foto's op mijn laptop en telefoon. Zo zonder anders om die alleen digitaal te hebben. Een tastbare foto blijft leuk om ergens op te hangen of neer te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ook. En was het resultaat op aluminium geslaagd?

   Verwijderen

Een reactie posten