Cien | Cellular Beauty


De laatste tijd zag ik op verschillende blogs de Cellular Beauty lijn van Cien (Lidl) voorbijkomen. Alleen al door de luxueus uitziende verpakkingen wou ik de producten graag eens uittesten. Ik heb geluk gehad dat ik ze kon bemachtigen en testte de hele lijn voor jullie uit. De Cien Cellular Beauty lijn bestaat uit vier producten: een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een oogmousse.

Cien Cellular Beauty Day Cream SPF15 
De dagcrème met SPF15 en Myramaze hydrateert de droge huid intensief, ondersteunt het natuurlijke celvernieuwingsproces van de huid en werkt tegen kleine rimpels en fijne lijntjes. Er zit een SPF15 in verwerkt zodat je toch wat bescherming hebt tegen zonnestralen en dergelijke.

Je gebruikt deze romige crème dagelijks na het reinigen van je huid door deze zachtjes in te masseren. De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in de huid in.

De crème zit verpakt in een stevige glazen pot.

Deze dagcrème zou een dupe zijn van een crème van La Prairie maar aangezien dit merk iets boven mijn prijsklasse valt heb ik deze nog nooit gebruikt. Of het dus waar is kan ik jullie jammer genoeg niet vertellen.

Cien Cellular Beauty Night Cream 
De nachtcrème bevat een zeer effectieve combinatie van anti-aging ingrediënten en Myramaze die samen het verouderingsproces gericht tegen gaan. De textuur van de huid wordt verbeterd en de natuurlijke regeneratie wordt gedurende de nacht ondersteunt.

Ook deze crème is heel romig en gebruik je na het reinigen van je huid door het product zachtjes in te masseren. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

Deze nachtcrème heeft dezelfde glazen verpakking als de dagcrème alleen is er donker paars in verwerkt ipv lichtpaars.

Cien Cellular Beauty Serum Het serum helpt het proces tegen te gaan waardoor celvernieuwing vertraagt wordt en hierdoor elasticiteit en uitstraling verliest. Het zorgt weer voor een frisse uitstraling.

Het serum breng je aan voor je dag of nachtcrème en zorgt ervoor dat deze producten beter opgenomen worden door de huid. Het geeft ook een extra hydratatieboost. Dit product is vloeibaarder dan de crèmes, smeert goed uit en trekt ook snel in de huid in.

Het glazen flesje met pompje is gemakkelijk in gebruik en ook nog eens heel hygiënisch. Ik gebruik 1 pompje voor mijn hele gezicht.

Cien Cellular Beauty Eye Mousse 
De Eye Mousse is speciaal ontwikkeld voor de oogcontouren en zorgt voor een frisse uitstraling rond de ogen.

De mousse heeft een luchtige structuur die gemakkelijk uit te smeren is en snel in de huid trekt. Je kan dit product zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. De oogmousse is verpakt in een tube waardoor het gemakkelijk te doseren is.

Myramaze


In elk product zit er Myramaze verwerkt. Zelf had ik er nog niet eerder over gehoord dus heb ik wat informatie opgezocht. Myramaze is een stof uit een Zuid Afrikaanse plant die een droge en gestresseerde huid weer in balans moet brengen. Het werkt diep hydraterend en celvernieuwend. 
Wat vind ik er nu van?


Ik gebruik iets meer dan 2 weken de vier producten dagelijks in combinatie met elkaar. Mijn huid voelt goed en zacht aan en ziet er ook beter uit. Ik heb geen irritaties ondervonden van de producten wat heel positief is. Het enige nadeel vind ik persoonlijk is dat de dag- en nachtcrème in een pot zitten waardoor het niet zo hygiënisch is. Ze hadden deze beter ook in een tube of in een pompflacon gedaan zoals het serum. De producten zijn zeker een aanrader en voor zo’n lage prijs moet je het zeker niet laten. Moest je ze nog kunnen bemachtigen zou ik ze zeker eens uitproberen.

De vier producten kosten € 2,99 per stuk en zijn tijdelijk te koop bij Lidl.


Hebben jullie de producten gespot bij Lidl? Zouden jullie ze uitproberen?

Reacties

 1. Klinkt goed! Ik ben nog op zoek naar een fijne nachtcrème en een serum. Binnenkort eens kijken bij de Lidl voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hetzelfde als jij. Ik zie ineens heel veel deze lijn voorbijkomen en ben best nieuwsgierig geworden. Hoe kan een product van €2,99, nou hetzelfde doen/bereiken, als een product van +€20,-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij die dure betaal je vaak voor de verpakking en de marketing er rond.

   Verwijderen
 3. Je ziet hem inderdaad veel voorbij komen en ik ben ook wel nieuwsgierig geworden... Het is er hier alleen steeds niet... Erg geliefd dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig zeg, ik wist niet dat dit er lag bij Lidl. Toch maar eens kijken. Vooral de dagcrème klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was ook heel nieuwsgierig en heb bij ons gekeken, maar daar was het product niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat ze het standaard in het assortiment komt, ik vind hem heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoveel goeds over deze lijn gelezen. Ga hem binnenkort aanschaffen, ik ben er zoo benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb inderdaad ook heel veel gezien van reviews over dit product ben voornamelijk nieuwsgierig naar de serum en naar de eyemouse

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb de buit binnen Heerlijk in t gebruik en je ziet echt resultaat

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten