Simple | Water Boost Reviving Under-eye Hydrogel Mask


Naast gezichtsmaskers ben ik ook gek op oogmaskers. Bij Kruidvat in Nederland kwam ik een tijdje geleden het Water Boost Reviving Under-eye Hydrogel Mask van Simple tegen. Ik was al tevreden over de sheetmasks van dit merk en was dan ook benieuwd naar hun oogmasker. Ik testte het uit en vertel jullie hier vandaag wat meer over. 


Het Simple Water Boost Under-Eye Reviving Hydrogel Mask is een rustgevend en verfrissend masker voor onder de ogen dat fijne lijntjes en donkere kringen tegen gaat. Het oogmasker maakt in enkele minuten lijntjes, donkere kringen en wallen glad en vermindert een vermoeide uitstraling. Dit hydrogel-oogmasker is gemaakt met 100% hydrogel en is verrijkt met plantencollagens en Pentavitin.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Adenosine, Cellulose Gum, Ceratonia Siliqua Gum, Chlorella Vulgaris Extract, Chlorphenesin, Citrus Limon Fruit Extract, Citrus Nobilis Peel Extract, Dextrin, Disodium EDTA, Glucomannan, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Niacinamide, Phenoxyethanol, Potassium Chloride, Xanthan Gum

Hoe te gebruiken?
Reinig de huid onder je ogen. Haal één van de oogmaskers uit het zakje en verwijder voorzichtig het beschermlaagje. Leg het masker gelijkmatig op de gereinigde huid onder je oog. Herhaal deze stap voor de andere oogmasker. Laat 15 minuten intrekken en verwijder het masker voorzichtig. Klop het achtergebleven product zachtjes in je huid. Je hoeft je huid niet af te spoelen. 


De maskertjes passen mooi aan op de huid onder mijn ogen. Ze voelen aangenaam aan op de huid en blijven goed op hun plaats zitten. De huis onder mijn ogen voelt gehydrateerd en zacht aan. Ik zou het oogpatches zeker nog opnieuw aanschaffen.

Dit Simple-oogmasker bevat geen chemicaliën die je huid van streek kunnen maken, geen alcohol, geen toegevoegde parabenen, geen minerale oliën en alleen niet van dieren afkomstige ingrediënten. Het oogmasker is is hypoallergeen en dermatologisch getest.

Het Reviving Under-eye Hydrogel Mask kost € 2,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie soms een oogmasker om je huid wat op te peppen?

Reacties