Favorieten Mei


Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van de voorbije maand zien. Heel veel nieuwe producten heb ik tijdens deze periode niet ontdekt, maar ik heb er toch enkele leuke die ik jullie wil laten zien. Ik zette ze op een rijtje. 


Kruidvat Exotic Experience Droogshampoo

Ik was mijn haar heel vaak en nu ik toch van thuis uit werk probeer ik wasbeurten wat langer uit te stellen. Deze droogshampoo van Kruidvat zorgt ervoor dat mijn haar er weer fris uit ziet en meer volume heeft. De lekkere geur is een extraatje. Door het uitstellen van die wasbeurten merk ik wel dat mijn haar langer kan zonder een wasbeurt.

Self Soft Luxurious Lip Balm

Regelmatig heb ik last van gesprongen lippen, vooral in de winter dan en dat kan behoorlijk pijn doen. Deze Soft Luxurious Lip Balm is een lippenbalsem die smelt op de lippen. De lippenbalsem herstelt en voedt niet alleen droge of gebarsten lippen, maar zorgt er ook voor dat je lippen niet uitdrogen of barsten.

Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand

Met de temperaturen van de laatste dagen is het belangrijk dat je je goed insmeert als je buiten komt. Al jaren gebruik ik de Solait zonnecrème van Kruidvat. Deze zonnemelk met vitamine E beschermt mijn huid goed tegen uv-stralen. Het smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en kleeft niet.

Kruidvat Solait Aloë Vera Aftersun Lotion

Na het zonnen gebruik ik altijd een aftersun om mijn huid te verzorgen. Ook hiervoor gebruik ik al jaren een afterstun lotion van Kruidvat. Deze met aloë vera werkt verkoelend en hydraterend. Deze trekt ook snel in en plakt niet.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Ja, de Kruidvat zonnebrandproducten zijn erg fijn én ze zijn heel betaalbaar. Ik heb de voorbije maand vooral heerlijke maskertjes ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de handbalm van Rituals die in zo'n fijne flacon met pompje zit. Zo handig, vooral nu met het vele handen wassen. Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie favoriete producten. Ik gebruik ook zonnecrème van de Kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goede droogshampoo vinden is niet zo evident! Enerzijds laten ze een witte waas achter of ze maken je haar stug. Deze nog niet geprobeerd dus wel eens benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja helemaal waar. zolang de witte waas niet blijft zitten stoort het mij niet

   Verwijderen
 5. Ik heb de solavit 30 ook hier in de keuken staan, zo zie ik hem altijd en vergeet ik me niet in te smeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was mijn haar twee keer per week! In het begin was dat even wennen, omdat mijn haar snel vet werd. Afbouwen is the key. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten