Kruidvat | Solait SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand & Aloë Vera Aftersun Lotion

 

Je huid goed beschermen tegen de zon is heel belangrijk. Al jaren gebruik ik de Solait SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand & Aloë Vera Aftersun Lotion van Kruidvat. Nu het de laatste dagen zo warm was heb ik de producten nog eens extra kunnen testen.


Solait SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand

Ik ben iemand die altijd snel rood ziet in de zon en gebruik altijd minstens SPF 30. De Solait SPF 30 High Sunmilk biedt bescherming tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. De zonnecrème bevat ook Vitamine E om je huid een oppepper te geven.Deze Sunmilk voelt goed aan als je het aanbrengt. Het product heeft ook de typische zonneproduct geur. Je moet wel zien dat je het product goed inwrijft of je blijft met een witte waas zitten. De zonnemelk plakt niet maar ziet er wel een beetje vettig uit in het begin.

Als je gaat zonnen wordt er aangeraden om meerdere keren per dag je goed in te smeren. De zonnemelk is waterresistant maar voor deze zekerheid zou ik toch aanraden om na het zwemmen of zo je terug in te smeren.

De verpakking is heel simpel. Een geel-oranje fles met alle informatie erop in zwarte letters.

Ik heb ook een kleinere versie om in mijn handtas te steken.

De Solait SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand kost € 7,49.

Solait Aloë Vera Aftersun Lotion

Na het zonnen gebruik ik altijd een aftersun. Ik heb er graag eentje die snel intrekt en die van Solait doet dat prima en hij ruikt nog lekker ook. De Aftersun Lotion bevat aloë vera en werkt verkoelend en kalmerend. Daarnaast is hij nog voedend en wordt de vochtbalans hersteld.De aftersun is net als de zonnecrème wit maar als je je inwrijft laat deze geen witte waas achter. Het product trekt snel in en plakt niet.

De verpakking is net als die van de zonnecrème heel simpel. Het is eigenlijk bijna dezelfde fles al de zonnecrème maar dan in het blauw.

Solait Aloë Vera Aftersun Lotion kost € 5,99.


De Solait-lijn is natuurlijk veel uitgebreider dan dit. Ga zeker eens een kijkje nemen bij Kruidvat. Er zit zeker een product tussen die past voor jouw huid.

Welke zonneproducten gebruiken jullie?

Reacties

 1. Ik heb nog wat restnten van Biotherm, Australian gold en Ambre Solaire. Dat eerst maar eens opmaken. Ik ben wel een voorstander van een spray.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb eigenlijk zelf nog nooit een spray met zonnecrème gebruikt. Moet ik eens uitproberen

   Verwijderen
 2. SPF 30 is voor mij echt niet genoeg, ik moet altijddd 50 hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb hier toevallig een mini van, vond die best fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb alleen ervaring met de aftersun en die vind ik heel goed. Ik was laatst erg verbrand en deze aftersun heeft daar goed tegen geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten