Self | Soft Luxurious Lip Balm


Wanneer het koud is heb ik regelmatig last van gesprongen lippen, wat heel pijnlijk kan zijn. Ik smeer ze daarom dan ook goed in met een lippenbalsem en heb er dan ook altijd eentje in mijn handtas zitten. Onlangs ontdekte ik de Soft Luxurious Lip Balm van Self en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. 


De Soft Luxurious Lip Balm is een luxe lipbalm die smelt op de lippen en die ervoor zorgt dat je lippen de hele dag comfortabel en zijdezacht aanvoelen. De 100% natuurlijke en vegan ingrediënten zullen de lippen voeden, herstellen en beschermen tegen droge of gebarsten lippen.

De lippenbalsem is 100% natuurlijk. Geen parabenen, chemicaliën of andere slechte ingrediënten maar alleen het allerbeste van moeder natuur. Benieuwd naar de enkele van de hoofdingrediënten? Candelilla Wax is een vegan alternatief voor bijenwas dat boordevol voedingsstoffen zit die de hydratatie bevorderen. Helianthus Annuus Seed Oil werkt niet alleen tegen ontstekingen en huidirritaties, maar werkt ook verzachtend en helpt de hydratatie van de huid te behouden. Rubus Idaeus Seed Oil is rijk aan fytosterolen die de hydratatie van de huid verzekert en beschermt de huid tegen schade door de zon. Oryza Sativa Starch geeft de huid een matte finish, het werkt verzachtend en houdt de huid glad en soepel. Jojoba Oil zit boordevol voedzame anti-oxidanten die het water diep in de huid laat dringen en voor een langdurige hydratatie zorgen. 


De Lip Balm werd speciaal ontwikkeld voor de moderne huid, zodat zelfs mensen met huidproblemen de balsem kunnen gebruiken. De balsem werd dermatologisch getest en goedgekeurd voor een gevoelige huid en is geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en patiënten die chemotherapie krijgen.

De roze lippenbalsem zit verpakt in een klein rond potje met roze deksel. Wanneer je deze ontvangt zit het nog eens verpast in een leuk jutte zakje met het Self logo, zo mooi. Het ziet er allemaal heel luxueus uit. De balsem heeft een niet overheersende zoete geur en voelt romig aan. Meteen na het aanbrengen voelen je lippen zacht aan. Het is één van mijn favoriete lippenbalsems geworden. 


Wisten jullie trouwens dat jullie een lippenbalsem voor heel wat meer dan alleen je lippen kan gebruiken? Je kan het ook gebruiken wanneer je last hebt van roodheid of droge plekjes, om je nagelriemen soepel te houden, om je wenkbrauwen in model te houden, voor pluizig haar of droge puntjes, om babyhaartjes in bedwang te houden, om de rode huid rond je neus in te smeren wanneer je verkouden bent, als primer voor je oogschaduw of lipstick of als highlighter.

De Soft Luxurious Lip Balm bevat 10ml en kost € 18,00.

Hebben jullie vaak last van droge lippen? Welke lippenbalsem gebruiken jullie?

Reacties

 1. Ik heb iedere dag droge lippen. Het is zeker wat voor mijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij wisselt het heel erg soms heb ik er heel veel last van en soms totaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een leuk hebbedingetje uit. Mooi kleurtje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed. Vaak merk ik dat een paar uur na smeren m'n lippen vaak droger zijn dan ervoor?! 's Nachts smeer ik vaak pure vaseline :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vooral in de winter altijd droge lippen...en hoe meer ik smeer...des te droger ze worden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee ik heb er geen last van maar wel mijn zoontje heel erg. Ik krijg droge handen, hij krijgt droge lippen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb er ook meer en meer last van door de maskertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook vaak last van droge lippen ik denk dat ik deze eens ga uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten