Sephora | The Coconut Kit


Tijdens de sale in januari heb ik enkele producten besteld waaronder de Coconut Kit van Sephora. Ik ben zelf gek op kokos. Benieuwd wat er in deze kit zit? Lees dan snel verder. 


The Coconut Kit bevat drie producten uit de Coconut lijn van de Sephora Collection : het Hair Sleeping Mask, het Face Mask en de Hand Balm.

Hair Sleeping Mask

Het Coconut Hair Sleeping Mask richt zich op het voeden en herstellen van de haarvezels en dit terwijl je slaapt. Hoe te gebruiken?
Het masker breng je aan op droog haar. Breng het product aan op het haar met nadruk op de punten. Doe het bijgeleverde kapje over je haar. ’s Ochtends verwijder je het kapje en spoel je haar grondig uit. Indien nodig kan je het ook wassen.

Het masker en kapje zijn gemakkelijk aan te brengen. Ik had gedacht dat ’s morgens het kapje ergens aan mijn voeten zou liggen maar nee hoor het zat nog steeds goed op zijn plaats. Toen ik mijn haar uitspoelde voelde ik meteen dat het zachter aanvoelde. Ik heb het erna gewassen en ook het kammen enzo erna ging heel gemakkelijk. Mijn haar had ook meer volume. Dit masker ga ik zeker nog aanschaffen.

Face Mask

Het Coconut Face Mask is een nieuwe generatie van Sephora Collection-gezichtsmaskers gemaakt uit een nieuw biovezel die aanvoelt als een tweede huid en perfect aansluit op de gezichtscontouren om zo effectievere resultaten te bekomen. Het kokosmasker voedt en kalmeert, vermindert roodheid en maakt de huid weer strakker.Hoe te gebruiken?
Het masker breng je aan op een schone, droge huid. Laat 15 minuten intrekken. Na het verwijderen kan je het overgebleven serum inmasseren.

Het gezichtsmasker voelt goed aan op de huid. Wanneer je het masker uit de verpakking haalt voel je meteen dat er veel serum op zit. Ik had hierdoor een beetje schrik dat het product er af zou druppen maar dat was gelukkig niet het geval. Erna voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Het masker rook subtiel naar kokos.

Hand Balm


De handcrème richt zich op het voeden, hydrateren en kalmeren van de droge, geïrriteerde huid.


Hoe te gebruiken?
Breng wat van de balsem op je handen en masseer zachtjes in.

De verpakking is klein en handig zodat je deze gemakkelijk mee kan nemen in je handtas. De crème trekt snel in, plakt niet en voelt niet vettig aan.

Ik ben heel tevreden over alle drie de producten en zou ze zeker opnieuw aanschaffen.

In de sale bij Sephora kocht ik deze leuke kit voor € 5,39. 


Welke is jullie favoriete geur?


Reacties

 1. Lijkt me een heerlijk masker zo voor je haar, maar ik vraag me af of het ook geschikt is voor mijn haar. Ik heb lang en best dik haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohh kokos! Ik hou van kokos. Ik zou toch meer bij Sephora moeten gaan shoppen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijk Sephora! Als ik weer ergens ben waar ze die winkels hebben ga ik zeker even naar binnen. Super goed idee om in de sale te shoppen! Dan had ik ook zulke lekkere masks willen bestellen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik een Sephora zie moet ik er ook altijd eens binnen gaan en kom dan altijd met iets buiten hahaha

   Verwijderen

Een reactie posten