Hema | 1 Minute Hair Mask & Intensive Repair Hair Mask

 

Wekelijks geef ik mijn haar wat extra verzorging in de vorm van een haarmasker. Bij Hema kwam ik er enkele nieuwe maskers tegen en besloot om het 1 Minute Hair Mask & Intensive Repair Hair Mask eens uit te proberen. Of ze bevallen zijn kan je vandaag hier lezen? 1 Minute Hair Mask

Het 1 Minute Hair Mask is een haarmasker met amandel- en kokosolie wat het haar versoepelt en verzacht zonder het te verzwaren. Hoe te gebruiken?
Breng het masker direct na het wassen aan op het natte haar en laat één minuut inwerken. Je kan het ook als leave in gebruiken door na het wassen een klein beetje aan te brengen op vochtig haar en dit voor een glanzend resultaat.

Het haarmasker is geschikt voor alle haartypes.

De verpakking bevat 20 ml product en voor mijn haar was dit eigenlijk zelfs wat veel. Het masker heeft een dikke structuur en is gemakkelijk te verdelen over het haar. Na het uitspoelen van het haarmasker voelde maar haar zacht en soepel aan. Het was ook gemakkelijk te doorkammen. Ik had ook de indruk dat mijn haar meer volume had. Heb het masker intussen al eens opnieuw gekocht en gebruikt en zal dit in de toekomst zeker nog doen. 


Het 1 Minute Hair Mask kost € 1,75. 


Intensive Repair Hair Mask 


Het Intensive Repair Hair Mask is een intensief herstellend haarmasker met een cap. Het haarmasker bevat Marokkaanse arganolie en natuurlijke proteïnes en helpt droog en beschadigd haar te herstellen. De oliën worden door het haar opgenomen, met als resultaat mooie glanzende lokken, zonder het haar te verzwaren.Hoe te gebruiken?
Verdeel het product over het haar met extra aandacht voor de haarpunten. Breng de cap aan over al je haar en sluit deze met de sticker. Laat 15 minuten inwerken en daarna mag je de cap verwijderen. Spoel je haar goed uit en indien nodig kan je het wassen.


Het masker is geschikt voor alle haartypes. 


Ook dit masker heeft een dikkere structuur en is gemakkelijk aan te brengen. In deze verpakking zit er ook heel wat product. Ik heb halflang haar en ik had nog wat product over. De cap is blijft de hele tijd mooi op zijn plaats zitten en stoort niet tijdens het dragen. Na het uitspoelen had ik mijn haar gewoon laten drogen maar de volgende ochtend heb ik het toch laar gewassen. Volgende keer was ik het meteen na het verwijderen van de cap. Mijn haar voelde lekker zacht aan en rook lekker. Het had meer volume en voelde zacht aan. 


Het Intensive Repair Hair Mask kost € 2,95. 


Zoals je al kon lezen ben ik best tevreden over beide haarmaskers en ga ze zeker nog aanschaffen. 


Gebruiken jullie vaak een haarmasker? Welk kunnen jullie aanraden?


Reacties

  1. Ik gebruik altijd hetzelfde haarmasker dat ik op aanraden van mijn kapper heb aangeschaft. Iedere keer wanneer ik naar de kapper ga neem ik meteen een nieuwe pot mee want dat spul is altijd binnen no time op. Deze klinken ook heel erg fijn dus ik ga ze denk ik binnenkort ook maar eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten