L'Oréal Paris | Elsève Total Repair 5 Steam Mask


Minstens één keer per week gebruik ik een haarmasker om mijn haar een boost te geven. Een tijd geleden testte ik het Elvive Dream Lengths Heat Mask van L’Oréal en nu was het Elsève Total Repair 5 Steam Mask aan de beurt. Benieuwd of dit ook zo goed was? Lees dan snel verder.

Het Total Repair 5 Steam Mask richt zich op lang beschadigd haar met gespleten punten. Het verzorgingsritueel bestaat uit twee stappen: een intense balsem verrijkt met calendulabloemextract en ceramide om je haarvezels intens te herstellen en een haarkapje, verrijkt met een zelfverwarmende olie die de actieve bestanddelen in de balsem activeren en zorgen voor een intens herstel.
 


Ingrediënten:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Trideceth,6, Chlorhexidine Digluconate, Calendula Officinalis Flower Extract, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, 2,Oleamido,1,3,Octadecanediol, Alpha,Isomethyl Ionone, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Hydroxide, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Citral, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance.

Hoe te gebruiken?

Was je haar en doorkam het goed. Open het eerste gedeelte en breng de balsem aan op handdoekdroog haar. Daarna open je het tweede gedeelte. Maak je haar bovenop je hoofd vast, plaats het kapje erover en masseer de hoofdhuid zachtjes. Laat 10 minuten intrekken. Spoel je haar grondig uit. 


Het masker was heel gemakkelijk in gebruik. Eerst de crème aanbrengen en daarna het kapje er over. Meteen voel je het warm worden. Omdat je het 10 minuten moet laten intrekken na het wassen heb ik het masker in bad gebruikt. Na het uitspoelen was mijn haar gemakkelijk door te kammen. Mijn haar voelde niet alleen luchtiger en zacht aan maar ook gezonder. Ik ben heel tevreden over het masker en zou het zeker nog aanschaffen.

Het Total Repair 5 Steam Mask is o.a. te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie soms een haarmasker? Welk kunnen jullie aanraden?

Reacties

  1. Klinkt als een heerlijk haarmasker, dat wil ik ook eens testen. Momenteel gebruik ik het Garnier Fructis Soothing Macadamia Hair Food 3-in-1 Haarmasker (de naam kan niet langer, haha). Ik kan het je zeker aanraden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten