L'Oréal Paris | Elvive Dream Lengths Heat Mask


Wekelijks probeer ik minstens één keer een haar maskertje aan te brengen. Meestal is het ééntje uit een potje of tube maar deze keer heb ik iets speciaals getest: Elvive Dream Lengths Heat Mask. Vandaag vertel ik jullie hierover wat meer. 



Het Dream Lengths Heat Mask is een zelfverwarmende haarmasker dat speciaal ontwikkeld is voor lang, beschadigd haar. Het masker bestaat uit twee delen: een intense balsem en een tissue haarmasker. De balsem is verrijkt met plantaardige keratine, vitamines en castorolie om je haarvezel intensief te voeden. Het tissue haarmasker is verrijkt met een zelfverwarmende verzorgende olie voor een intensieve voeding van je haar.

Hoe te gebruiken?
Open het eerste deel van de verpakking waarin de intense balsem zit. Na het wassen van je haar breng je deze op handdoekdroog haar aan. Zorg ervoor dat je haar ook al ontward is. Daarna open je het tweede deel waar is tissue haarmasker steekt. Wikkel je haar bovenop je hoofd en breng het haarmasker aan. Masseer je hoofdhuid en haar zachtjes. Laat 10 minuten zitten. Verwijder het tissue haarmasker en spoel je haar grondig uit.





Meteen als je de verpakking van de balsem opent komt er een lekkere geur je tegemoet. De balsem smeert gemakkelijk open en er zit zeker genoeg product in voor lang haar. Het kapje is ook heel gemakkelijk aan te brengen. Ik heb het maskertje aangebracht toen ik in bad zit. Dan heb je zeker 10 minuten om te relaxen terwijl het masker intrekt. Mijn haar voelde erna heel zacht aan. Er zat ook meer volume in en glansde meer. Ik ben heel tevreden over dit maskertje en ga het zeker nog aanschaffen.

Het L'Oréal Paris Elvive Dream Lengths Heat Mask is te koop bij de drogist en kost ongeveer € 4,00.

Gebruiken jullie vaak een haarmasker om je haar een boost te geven?

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een speciaal masker! Lijkt me wel eens leuk om te proberen. Ik gebruik bijna altijd een maskertje nadat ik mijn haar gewassen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een erg fijn haarmasker. Wil hem binnenkort ook even proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan je dit masker ook langer laten zitten?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten