Op # Februari


We zijn weer bijna aan het einde van de maand en dan laat ik jullie een kijkje neem in mijn beauty prullenmand. Deze maand heb ik heel wat producten opgebruikt die ik al een tijdje had liggen. Kijken jullie mee? 



Gezichtsverzorging:

Balea Sugar Scrub Brown sugar en chia
Deze gezichtsscrub van Balea richt zich op de normale en droge huid. Ik had een beetje schrik voor een reactie van mijn huid maar ook hier had ik geen probleem. De scrub heeft milde deeltjes die mijn huid lekker zacht maken. De geur hiervan is ook heel lekker.

Glamglow Supercleanse Daily Clearing Cleanser
Deze cleanser heb ik eigenlijk al een hele tijd liggen en doordat het pompje niet goed werkt heb ik deze ook niet vaak kunnen gebruiken. Heel jammer. Ik kan wel zeggen dat het product goed de huid reinigde.

Simple Cleanising Facial Wipes
Deze doekjes doen goed hun werk en reinigen de huid goed. Persoonlijk gebruik ik toch liever gewone producten ipv doekjes om mijn makeup te verwijderen en mijn huid te reinigen.

Kruidvat Originals Zwarte Gezichtsreinigingsdoekjes
Deze reinigingsdoekjes doen goed zijn werk. Mijn huid is telkens heel schoon na het reinigen en doordat ze zwart zien kan je minder zien hoeveel make-up je eigenlijk gebruikt hebt. Hahaha.

Haarproducten:

Colab Dry Shampoo Original Fragrance
Colab is altijd al mijn favoriet merk van droogshampoo geweest. Ook deze variant is heel fijn. Dit product laat geen witte waas achter en mijn haar had ook wat meer volume.

Yves Rocher Concentrated Shampoo
Met dit flesje van 100ml kan je 30 keer je haar wassen. Je hebt slecht eens knijpje nodig om je haar te wassen. Ik had lang haar en ik had zeker genoeg om mijn haar er meer te wassen. Ik hoop dat ze ook een conditioner uitbrengen want dit zijn zo’n handige producten. Zeker voor op vakantie.

Bad/doucheproducten:

Dresdner Essenz Susse Uberrzschung

Wanneer je de verpakking opent komt er de geur van toffee je tegemoet. Wanneer je het laat oplossen in het water vind ik de de geur want minder doorkomt.

Balea Body Scrub Coffee & Coco
Ik gebruik graag koffiecrubs en deze is ook een aanrader. De scrubdeeltjes van koffie en kokosnoot maken mijn huid lekker zacht. Met deze verpakking heb ik 2 maal mijn huid kunnen scrubben.

Balea Badeperlen Tiefe Entspannung
Deze badpareltjes had ik al eens eerder gekocht. Het badwater ruikt naar orchidee en vanille en heeft een paarse kleur. Voor de rest vind ik dat het niet zoveel speciaals doet.

Treaclemoon Warm Cinnamon Nights
Dit is een poeder dat veel schuim geeft als je het in je stromend badwater giet. Het water wordt rood en ruikt heerlijk.

Bilou Frosty Mint Schuimend badzout
Het is de eerste maal dat ik iets van Bilou gebruikt heb. Het zout wordt schuim onder stromend water. Het schuim ruikt lichtjes naar munt en is ontspannend.

Rituals You’re The Bomb Fizzing Bath Bomb
Deze bath bomb vind ik echt zalig. Leuke kleuren en een lekkere geur.

The Body Shop Banana Shower Cream
Deze shower cream ruikt naar bananensnoepjes. Persoonlijk gebruik ik liever een douchegel want de cream vond redelijk moeilijk om uit te smeren.

The Body Shop Bon Bon Berry Shower Gel
Een travelsize douchegel uit de voorbije kerstcollectie. De douchegel ruikt naar snoepjes. 

The Body Shop Vanilla Marshmallow Shower Gel

Nog een douchegel uit de kerstcollectie. Ook deze heeft een zoete geur.

Maskers:

Talika Eye Patch Therapy
Deze oogpatches ga je vaker tegen komen in mijn opgebruikt producten. Ze voelen aangenaam aan op de huid en blijven mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelt erna gehydrateerd en zacht aan. Je kan deze patches tot 3 maal hergebruiken.

Kocostar Camouflage Series Outdoor Eye Mask

Van Kocostar heb ik al heel wat maskertjes getest maar nog nooit een oogmasker. Deze patches hechten zit meteen aan de huid. Het lijken wel magneten. Ze blijven mooi op zijn plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelde erna heel zacht aan. Ik ben heel tevreden over deze oogmaskers.

Huangjisoo British Rose Hydrating Mask
Dit masker geeft een intensieve hydratatie. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Apivita Express Beauty Hair Mask Orange
Dit haarmasker zorgt voor meer glans en doet je haar weer herleven. Mijn haar had meer volume.

Apivita Express Beauty Hair Mask Hyaluronic Acid

Dit is een diep hydraterend haarmasker. Mijn haar zag er beter uit en had meer volume.

Apivita Express Beauty Face Mask Royal Jelly
Dit masker is verstevigend en herstellend. Een gelvormig maskertje dat gemakkelijk aan te brengen is en goed aanvoelt op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Allerlei:


Nivea Black & White Invisible Clear Anti-Transparant
Deze maand heb ik weer eens een flacon van mijn favoriete deodorant opgebruikt.

Ook Rui heeft heel wat opgebruikt de voorbije maand:

SauBar Badefarbe Blau
Deze tabletten geven het badwater een blauwe kleur. Iets wat Rui superleuk vind.

Urtekram No Perfume Body Oil
De laatste tijd heeft Rui last van een droge huid en wanneer hij dan in bad gaat voeg ik wat bodyolie toe. Dat maakt de huid weer lekker zacht.

Filip heeft ook enkele producten opgebruikt in februari:
Nivea Men Black & White Invisible
De mannelijke variant van mijn favoriete deodorant is ook de favoriet van Filip.

Nivea Men Rock Salts Douchegel
Ook deze maand heeft Filip weer 1 van de Nivea Men douchegel gebruikt. Hij sport veel dus het is belangrijk dat deze de huid weer goed schoon maken. Je kan deze douchegel ook voor het haar gebruiken.

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?

Reacties

  1. Tof te lezen dat die Bath Bomb van Rituals zo goed is, al denk ik niet dat ik het over m'n hart kan krijgen een badproduct te kopen dat niet van Lush is, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker veel producten opgemaakt! Heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten