The Body Shop | House of Berry Bon Bon Delights, House of Peppermint Candy Cane Delights & Bath Bombs


Al eerder vertelde ik jullie over Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights uit de nieuwe kerstcollectie van The Body Shop. Vandaag zijn de andere twee geuren aan de beurt: Berry Bon Bon & Peppermint Candy Cane.

House of Berry Bon Bon Delights

House of Berry Bon Bon Delights is een huisje met een Shower Gel van 60 ml, een Body Butter van 50 ml en een rode Bath Lily. Deze lijn ruikt naar sappige bessen. Op de rode verpakkingen hebben ze hierop ingespeeld en hebben ze er snoepjes en allerlei soorten bessen op gezet.
De body butter is verrijkt met cranberryolie uit Noord-Amerika, met sheaboter en cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, sojaolie en babassu-olie uit Braziliƫ en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade. De butter biedt 24 uur lang hydratatie voor droge huid en maakt deze weer zacht en soepel.

Deze romige douchegel met cranberryolie uit Noord-Amerika en Community Trade-honing uit Ethiopiƫ is zacht voor de huid en zorgt ervoor dat deze de huid helemaal reinigt.


House of Peppermint Candy Cane Delights


Het House of Peppermint Candy Cane Delights bevat een Shower Gel van 60 ml, een Body Butter van 50 ml en een groene Bath Lily. De geur van deze lijn is zowel fris als zoet. De verpakkingen voor deze lijn zijn allemaal groen en zoals je al kan verwachten staan er Candy canes en andere snoepjes op.
Deze body butter is verrijkt met sheaboter en cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, sojaolie en babassu-olie uit Braziliƫ en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade. Ook deze biedt 24 uur lang hydratatie voor droge huid en zorgt ervoor dat deze zacht en soepel blijft.

Deze romige douchegel bevat mild reinigende biologische Community Trade-rietsuiker uit Paraguay en is 100% vegan. De douchegel verzorgt en verfrist de huid.


De huisjes kosten € 10,00 per stuk.


Bath BombsIn de kerstcollecties zitten er ook 3 leuke bath bombs, die dezelfde geuren hebben als de lijnen. Het rendiertje uit de Peppermint Candy Cane lijn heeft een frisse en zoete geur en maakt het badwater groen. Het uiltje met de zoete geur van vanilla en gesmolten marshmallow s geeft je badwater een gele kleur. Als laatste is er het rode vosje uit de Berry Bon Bon collective. Deze zorgt ervoor dat water rood ziet en heft een zoete, fruitige geur.

Alle drie de bath bombs zijn 100 % vegan en kosten € 3,00 per stuk.


Hebben jullie iets uit de kerstcollecties van The Body Shop gekocht?


Reacties

Een reactie posten