The Body Shop | Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights


Elk jaar kijk ik uit naar de kerstcollecties van The Body Shop. De drie totaal nieuwe geuren Vanilla Marshmallow Delights, Berry Bonbon & Peppermint Candy Cane zagen er veel belovend uit. Ik kocht verschillende setjes uit de collecties en vandaag laat ik jullie de Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights zien.

Zoals de naam Vanilla Marshmallow Delights al doet vermoeden is dit een hele zoete geur. Het is verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar en barstensvol Community Trade-ingrediënten. 

De Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights bevat vier travelsize producten:
-Shower Gel Vanilla Marshmallow (60 ml)
-Body Scrub Vanilla Marshmallow (50 ml)
-Body Butter Vanilla Marshmallow (50 ml)
-Hand Cream Vanilla Marshmallow (30 ml)

Op al de producten staan marshmallows, vanillestokjes en bloemen. Heel leuk en feestelijk. Ook de verpakking van dit pakketje vind ik heel geslaagd. Een jutte zakje versierd met kerstdecoratie dat je erna gewoon weer kan hergebruiken om iets in te bewaren of als cadeauverpakking. Momenteel bewaar ik er alle producten in die ik uit de collectie gekocht heb. 


De scrub bevat vanille-extract uit Madagaskar en biologische rietsuiker uit Paraguay. De milde scrubdeeltjes maken de huid lekker zacht.

De handcrème is 100% vegan en bevat vanille-extract uit Madagaskar en Community Trade-ingrediënten uit Brazilië en Ghana. De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Mijn handen voelen erna heel zacht aan en ruiken ook nog eens lekker.

Ook de body butter is vegan en bevat vanille-extract uit Madagaskar is verrijkt met sheaboter en cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, sojaolie en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade. De verzorgende, romige body butter is gemakkelijk uit te smeren. Ook deze trekt snel in en maakt de huid zacht en gehydrateerd.

De romige douchegel met vanille-extract uit Madagaskar en biologische rietsuiker uit Paraguay schuimt veel en reinigt de huid goed.

De geur is echt zalig. De producten ruiken naar vanille en marshmallows op een kampvuur. Dit is echt mijn favoriete geur uit de drie collecties. Ik ben heel tevreden over deze producten en denk er aan om deze in fullsize aan te schaffen.

De Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights kost €19,99.

Hebben jullie de kerstcollectie van The Body Shop al gezien? Welke is jullie favoriete geur?


Reacties

 1. Dat zakje heb ik ook gekocht in Engeland! Ik vind hem zalig❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de geur, of ik de marshmallows niet te zoet vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onlangs geroken in de winkel. Zo lekker! Ik heb er enkele items van op mijn kerst wishlist gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de bodybutter en die vind ik zo ontzettend lekker. Ben echt fan van TBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik ben zo benieuwd naar deze geur! Deze en Berry Bon Bon lijken me allebei heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit zo'n heerlijke geur, kom er echt door in de Kerststemming!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh deze lijn klinkt echt heerlijk! En een mooi setje om jezelf cadeau te doen of op om je verlanglijstje te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten