Balea | Body Scrub Coffee & Coco


Ondanks dat ik helemaal geen koffie lust ben ik wel gek op de geur en op koffiescrubs. Een tijdje geleden bracht Balea twee soorten uit en ik testte er eentje van, namelijk de Coffee & Coco.

De Coffee & Coco Body Scrub van Balea verwijdert voorzichtig dode huidcellen en onzuiverheden en hydrateert de huid langdurig. Na het douchen of baden voelt je huid weer zacht aan.

Gemalen koffiebonen en zeezout vormen de basis van de peeling, samen met een vleugje kokosnoot verwent het je zintuigen met een exotische en verkwikkende geurcompositie.Je mag de scrub meerdere malen per week gebruiken. Je brengt de scrub aan met cirkelvormige bewegingen op een vochtig lichaam en daarna spoel je je huid af met lauw water.

De scrub zit verpakt in een zakje. Zelf heb ik daar niet echt een probleem mee omdat ik voornamelijk mijn huid scrub als ik in bad zit maar ik kan me voorstellen dat dit in de douche niet echt handig is.

Meteen als je de verpakking opent komt de koffiegeur je tegemoet. De kokos ruik ik jammer genoeg wat minder. De scrubdeeltjes voelen grof aan en zorgen ervoor dat de huid weer lekker zacht aanvoelt. De scrub is gemakkelijk af te spoelen en laat geen restjes na. Toch niet op je huid ;). Je huid blijft ook wat ruiken naar koffie maar dat verdwijnt na een tijdje. Ik ben heel tevreden over deze scrub en voor de prijs moet je het zeker niet laten.

De Body Scrub Coffee & Coco kost € 0,95 en bevat 40 g. Hier kan je minstens 2 keer mee scrubben.

Gebruiken jullie een koffiescrub?

Reacties

  1. Ik vind het juist fijn dat je de kokos minder goed ruikt, want ik hou niet zo van die geur. :-P Klinkt niet slecht, maar zo'n zakje is inderdaad niet bijzonder handig – en al helemaal niet in de douche.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Koffiescrub is niet mijn ding maar de producten van Balea vind ik heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt lekker, gelukkig ruik je de kokos niet goed, ik haat die geur haha! Ik ben wel dol op koffie (drink het nu toevallig) dus ik deze zeker eens proberen, wat een leuk prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten