The Body Shop | Banana Pop Special Edition Essential Selection Pouch


Bananen zijn mijn favoriete fruitsoort. Toen ik zag dat The Body Shop voor deze zomer een limited edition Banana Lijn uitbracht was ik superbenieuwd naar de geur. In de winkel zag ik een leuk toilettasje liggen met enkele producten en benieuwd als ik was besloot ik dit te kopen. 

De Banana lijn bevat biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador. Ze maken gebruik van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken omdat ze te klein of niet goed van vorm zijn. De boeren ontvangen hiervoor een eerlijke prijs en kunnen zo toch nog hun bananen verkopen. In de Banana Pop Special Edition Essential Selection Pouch zit een Shower Cream van 250 ml, een Body Butter van 200 ml, een leuke douchemuts met bananenmotief (deze is exclusief voor deze cadeauset). Deze set zit verpakt in een vrolijk toilettasje in de vorm van een banaan. 

De Shower cream is een romige, goed schuimende douchegel die je huid lekker schoon maakt. Je huid voelt fris en fruitig aan. Dit product is 100% vegan.

De Body Butter is zacht en romig van structuur en kan je gemakkelijk uitsmeren. Deze verzorgt en beschermt je huid en zorgt ervoor dat deze weer zacht aanvoelt. Je huid wordt 24 uur lang gehydrateerd. Ook deze is 100% vegan.

De verpakkingen van deze lijn zijn heel speels door hun felle kleurtjes. Knalroze met natuurlijk gele bananen.

De geur van deze producten zijn heel zoet. Het doet denken aan gepureerde bananen of bananensnoepjes. Ik ben helemaal fan van de geur en de producten en ben zeker benieuwd naar de rest van de producten uit deze lijn. Ik ga me nog enkele back-ups aanschaffen.

De Banana Pop Special Edition Essential Selection Pouch kost € 24,00.

Is zo’n bananengeurtje iets voor jullie?

Reacties

  1. Ik heb dit tasje pas nog in m'n handen gehad! Het ziet er zo schattig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben gek op banaan en op producten van de Body Shop. Ga morgen meteen even kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zowel het grote als het kleinere tasje voor mezelf gekocht en ben er helemaal weg van :D De body yoghurt is ook zalig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten