Simple | Moisturizing Facial Wash, Soothing Facial Toner & Cleansing Facial Wipes

 

Al jaren wou ik eens  de producten van Simple proberen en in Londen heb ik uiteindelijk enkele travelsize producten van dit merk gekocht. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van deze 3 producten vind.


Simple is een Engels skincare merk die zich vooral richt op de gevoelige huid en is al sinds 1960 op de markt.



Ik testte de Moisturising Facial Wash, de Soothing Facial Toner en de Simple Cleansing Facial Wipes.

Simple Moisturizing Facial Wash


De Moisturizing Facial Wash zorgt ervoor dat je huid goed gereinigd en gevoed wordt doordat er allemaal ingrediënten en toegevoegde vitamines zoals Vitamine B5 en Vitamine E inzitten die goed zijn voor je huid. Deze cleanser zorgt ervoor dat je huid schoon wordt zonder deze uit te drogen.

Deze Facial Wash gebruik je door eerst je gezicht met warm water nat te maken. Doe een klein beetje product in je handen en laat het schuimen. Inmasseren in je vochtige huid. Daarna afspoelen met warm water en droogdeppen.

Je mag deze Facial Wash zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Er wordt wel aangeraden om erna een dagcrème te gebruiken.

De Moisturizing Facial Wash is geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige. 

Ingrediënten:
Aqua , Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-55 Propylene, Glycol Oleate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Glycol Distearate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Methylparaben, Citric Acid, Bisabolol, Polyquaternium-39, Tocopheryl Acetate, Cocamide MEA, Laureth-10, Disodium EDTA, Dipropylene Glycol, Benzoic Acid, Pantolactone, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Propylparaben

Simple Soothing Facial Toner


De Soothing Facial Toner maakt je huid schoon en zorgt ervoor dat deze fris aanvoelt. Het bevat een mix van hun zuiverste, huidvriendelijke ingrediënten met toegevoegde vitamines. In de toner zit kamille die de huid kalmeert en toverhazel die de poriën verkleint. Een toner zorgt ervoor dat overtollige oliën en dode huidcellen die achterblijven op de huis na het reinigen ook verwijdert worden. 
Het product breng je rijkelijk aan op een wattenschijfje en veeg voorzichtig in opwaartse bewegingen over de huid. Je mag dit zowel 's morgens als’ s avonds gebruiken maar vermijd gevoelige gebieden rond de ogen.

Soothing Facial Toner is geschikt voor alle huidtypes.

Ingrediënten:
Aqua, Sorbitol, Sodium PCA, Allantoin, Disodium Laureth Sulfosuccinate Methylparaben, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Distillate, 2 Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol Chamomilla Recutita Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Butylparaben, Ethylparaben Propylparaben, Isobutylparaben.


Simple Cleansing Facial Wipes


De Simple Cleansing Facial Wipes reinigen de huid diep van binnen met een formule die zacht voor de gevoelige huid. Ze zijn ontwikkeld met milde reinigingsmiddelen en huidvriendelijke ingrediënten zoals  Vitamine B5 en E. Deze zachte doekjes verwijderen vuil, overtollige olie, onzuiverheden en make-up zonder irritatie. Ook make-up die lang blijft zitten en zelfs waterproof mascara kan je verwijderen met deze doekjes.

De verpakking bevat een aqua-lock die ervoor zorgt dat de doekjes niet uitdrogen en fris blijven.

Ingrediënten:
Aqua, Ceteary Isononanoate, Panthenol, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Glycerin, Glyceryl Stearate, Disodium EDTA, Ceteareth-12, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Propylparaben, Sodium Citrate, Pantolactone, Citric Acid. 

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit zo’n doekjes buiten om swatches af te vegen. Over deze had ik al veel goeds gehoord dus moest ik ze wel eens proberen.

Ik heb natuurlijk alle producten eens uitgetest en was aangenaam verrast. Ik heb voornamelijk de Facial Wash in de douche gebruikt en erna voelde mijn huid goed schoon aan en was al mijn make-up verdwenen. Ook met de doekjes kon ik gemakkelijk mijn make-up verwijderen en vaak heb ik dan last van een trekkerige huid maar dat was nu niet het gevallen. Ook de toner deed zijn werk en mijn huid voelde schoon aan. 

Deze travelsizes kosten £ 1,50. Er zijn vaak promoties op. Ik kocht ze 2+1 gratis.

Simple is nu ook te koop bij Kruidvat in Nederland.

Hebben jullie al producten van Simple gebruikt?

Reacties

 1. Ik ken het merk niet, wel handig dat het verkrijgbaar is bij Kruidvat daar kom ik vaker. Dat de doekjes zelfs waterproof verwijderen is hartstikke handig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens bekijken dan als je nog eens bij Kruidvat komt

   Verwijderen
 2. Ziet er een heel fijn merk uit, nog niet gezien hier in KV België! De make-up wipes lijken me super handig voor op logement of op reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee deze producten heb ik nog nooit gebruikt. Maar die doekjes lijken me wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die toner klinkt erg goed! En heb standaard doekjes in m'n handtas zitten om m'n liquid lipstick bij te werken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom net uit Londen, als ik dit geweten had! Gelukkig nu dus ook in NL verkrijgbaar... Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze producten zijn ook totaal nieuw voor mij. Maar ik ga binnen kort op vakantie (toevallig ook naar Londen) en het lijkt me erg handig om dan travelsize spulletjes te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed! Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar als het nu ook bij Kruidvat is, dan houdt niets me tegen om het eens te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nooit gebruikt en gezien de chemische ingredienten is de kans ook erg klein dat ik ze ga gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt mij fijne merk. Nee..ik kende dit product nog niet

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb er al veel over gelezen! Lijkt me erg lekker, zeker een keer uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit merk kende ik nog niet, maar na het lezen van deze blogpost wil ik het testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt allemaal heel fijn! Ik ben vooral benieuwd naar de toner.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het ziet er uit als een mooi merk! Ik ben nu bezig met de oil cleansing method en die bevalt me goed, maar voor m'n oogmake-up komt het misschien nog wel van pas. En de doekjes voor op reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Daar ben ik heel benieuwd naar! Ik zie dit merk overal langskomen! Ziet er wel verfrissend iit

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt als fijne producten. Ik zal er eens naar zoeken als ik weer eens bij het Kruidvat ben

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik heb de lijn van simple ook en ik vind het prima producten voor een goede prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zag ze recent op Instagram. Dacht dat het iets nieuws was maar als ze al sinds 1960 bestaan, dan hebben ze zich zeker al bewezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten