Balea | Sugar Scrub Peeling Brown Sugar & Chia


Wekelijks scrub ik mijn lichaam minstens één keer maar op mijn gezicht durf ik dat wat minder aan uit schrik voor irritaties. Balea bracht onlangs de Sugar Scrub Peeling Brown Sugar & Chia uit en alleen al door de combinatie van beide producten was ik heel benieuwd. Ik testte dit natuurlijk eens uit voor jullie. 


De Balea Sugar Scrub met bruine suiker en chia-zaadextract zorgt voor extra souplesse, een verbeterd huidbeeld en een stralend frisse teint. De op olie gebaseerde formule met bruine suiker verwijdert op zachte wijze overtollige en dode huidcellen en reinigt de huid diep. De rijke textuur met zonnebloemolie zorgt ervoor dat de huid zacht en verzorgd aanvoelt.

Je mag deze scrub tot 2 maal per week gebruiken op een vochtige huid. Deze scrub peeling gebruik je door het product met een cirkelvormige beweging zachtjes in te masseren. Daarna spoel je je huid af met warm water. Wel de huid rond de ogen vermijden. 
De Scrub Peeling is veganistisch en bevat geen alcohol, aluminiumzouten, kleurstoffen, nanodeeltjes, parabenen, geen paraffines of minerale oliën.

De scrub werd dermatologisch getest en is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de droge huid.

De scrubdeeltjes zijn heel zacht waardoor mijn huid geen last heeft van irritaties. Mijn gezicht voelt na het gebruiken van deze scrub heel zacht aan. En de scrub ruikt zo lekker. Hopelijk blijft deze in het assortiment want dit product is heel fijn in gebruik.

De Sugar Scrub Peeling Brown Sugar & Chia kost € 0,95 en bevat 2 stuks.

Gebruiken jullie een scrub/peeling voor jullie gezicht?

Reacties

  1. Oh, deze heeft volgens mij een heerlijk winterse geur! Ik scrub mijn gezicht in de douche, dat vind ik handiger. Zulke zakjes zijn alleen zo onpraktisch. Doe mij maar een tube.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt mij een heerlijke scrub liefs virgilia

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten