Op # Januari


Zoals jullie misschien al eerder deze maand konden lezen doe ik dit jaar een low-buy. Ik ga alleen beautyproducten aanschaffen als ik ze echt nodig heb of als ik eens iets nieuws wil om te reviewen want ik moet natuurlijk ook wat bij blijven met de nieuwtjes. Dit ga ik natuurlijk wel zoveel mogelijk proberen te beperken. Daardoor zal je merken dat mijn prullenmandje wat voller zit dan gewoonlijk. Ik heb ze deze keer ook wat onderverdeeld in categorieën. Gezichtsverzorging: 
Ziaja Goat’s Milk Siliceous Face Micro-Scrub
Ik gebruik bijna nooit een scrub op mijn gezicht omdat mijn huis soms gevoelig kan reageren en dat had ik bij deze scrub totaal niet. De milde scrubdeeltjes maakten mijn huid goed schoon en lekker zacht.

Yes to Cucumbers Soothening Facial Wipes
Ik gebruik zelden gezichtdoekjes om mijn makeup te verwijderen. Deze klonken wel interessant. Ze verwijderen goed make-up en verzorgen daarnaast ook nog je huid. Ik heb een deel van de doekjes gebruikt om swatches te verwijderen.

Belif Moisturizing Eye Bomb
Dit product was mijn eerste kennismaking met Belif en ik was aangenaam verrast. Gedurende de hele tijd dat ik deze oogcrème gebruikt heb heb ik geen last ondervonden van droge plekken rond de ogen. Deze ga ik als al mijn oogproducten opgebruikt zijn in fullsize aanschaffen.

Belif The true cream – Aqua Bomb
Nog een product van Belif waarover ik heel tevreden ben. De crème smeert gemakkelijk open en trekt snel in. Mijn huid voelde heel gehydrateerd en zacht aan.

La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux
Deze oogcrème heb ik al verschillende malen opnieuw gekocht omdat het telkens wanneer ik last heb van droge plekken rond mijn ogen deze weer doet verdwijnen. 


Hema Lip Scrub
Regelmatig scrub ik mijn lippen om de dode huidcellen te verwijderen. Deze scrub stick is heel handig in gebruik en omdat het in stickvorm is is het nog eens hygiënisch ook.

Bad/doucheproducten: Lush Snow Fairy Jelly Bomb
Snow Fairy is mijn favoriete Lush-geur. Deze Jelly Bomb heeft een lekkere zoete geur en maakt je badwater roze/paars. Het enige wat ik niet echt snap is waarom deze jelly noemt want ik heb niets jelly gezien aan deze bath bomb.

Balea Badekegel
Dit is een soort klompje dat langzaam smelt in het badwater. Deze badekegel heeft een citroen en vanillegeur. De geur was niet overheersend. Mijn huid voelde wel heel zacht en gehydrateerd aan na het baden. Het voelde alsof er een laagje op mijn huid lag. De dagen erna voelde mijn huid nog altijd zacht aan. Jammer dat ik er maar eentje van gekocht heb.

Organic Shop Cinnamon & Honey Body Scrub

Deze scrub zorgt ervoor dat je huid weer helemaal zacht wordt en ruikt ook nog eens lekker. Het enige nadeel is dat nadien je bad helemaal vol ligt maar dat nemen we er graag bij.

Yves Rocher Pomme Rouge Bath & Shower Gel
Dit flesje kreeg ik bij een bestelling bij Yves Rocher. De geur van deze douchegel ruikt lekker naar appel, na het wassen blijf je het ook nog eventjes ruiken.

Treaclemoon Winterberry Melody
Dit zakje bevat een poeder dat van zodra je het onder lopend water houdt in heel veel schuim geeft. Winterberry Melody heeft de geur van wilde zwarte bessen en rozebottel.

Maskers: Talika Eye Therapy Patch
Deze oogpatches zijn heel gemakkelijk in gebruik en ondanks dat je geen product voelt op de patch zelf vind ik toch dat je voelt dat ze iets doen. Het handige is dat je ze drie keer kan hergebruiken, wat ik ook gedaan heb.

Douglas Hair True Volume Voluminizing Jelly Mask Ginger & aloe vera
Dit jelly masker vond ik best speciaal om te gebruiken. Ondanks de jelly vorm kon je het masker gemakkelijk uitsmeren en uitspoelen. Mijn haar had inderdaad meer volume en voelde zacht aan.

Douglas Hair Ultimate Shine Illuminating Mask Fruit vinegar & mango
Dit masker had een heel fruitige geur maar dat stoorde helemaal niet. Mijn haar voelde heel zacht aan en had meer volume.

Kruidvat Anti-Aging Sheetmask
Een gezichtsmasker met arganolie en granaatappelpitolie dat de huid goed hydrateert en de rimpeldiepte vermindert. Mijn huid voelde lekker zacht en gehydrateerd aan.

Balea Reinigende Maske
Dit reinigend masker vermindert de poriën. Mijn huid voelde erna goed schoon en zacht aan.

Balea Be Cute Sheetmask
Dit schattige maskers met de afdruk van een hert hydrateert de huid. Er zit veel product op maar drup toch niet. Ik ben heel tevreden over dit maskertje.

Balea Be Foxy Sheetmask
Dit masker is eigenlijk hetzelfde als bovenstaand masker alleen staat er een afbeelding van een vos op.

Douglas Anti-Aging Mask
Van dit masker breng je een dun laagje aan. Na 5 minuten mag je het weer verwijderen met een doekje. Mijn huid voelde gehydrateerd aan.

Balea Lucky Moments Sheetmask
Een sheetmasker die zorgt voor een intensieve hydratatie. Het masker heeft een orientaalse geur en ruikt inderdaad heel lekker. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan. Het is geschikt voor elk huidtype.

Allerlei: OPI Wipe-Off
Deze doekjes zonder acetone om je nagellak te verwijderen heb ik al een hele tijd liggen en nu moet ik ze eens gaan opgebruiken. Ze verwijderen gemakkelijk alle nagellak zonder geknoei. Omdat ze apart verpakt zijn kan je ze ook nog eens gemakkelijk meenemen in je handtas of op vakantie.

Baby Needs Cotton Pads
Deze grote wattenschijfjes heb ik al vaak opnieuw gekocht omdat ze zo gemakkelijk zijn. Doordat ze zo groot zijn heb je ook maar eentje nodig om je hele gezicht te reinigen. De wattenschijven zijn te koop bij Action.

Ook Rui heeft heel wat opgebruikt de voorbije maand: Kruidvat Baby Schuimbad
Het Baby Schuimbad van Kruidvat zorgt voor een milde reiniging van de huid en is mild voor de oogjes. Rui vind het heel leuk dat er veel schuim is in bad.

Saubär Badesterm Honing
Bij DM kwam ik een bath bomb voor kindjes tegen. Deze had de vorm van een ster en bevatte honing. Het badwater kreeg een gele kleur.

Saubär Badestern Cassis
Dit is hetzelfde dan de vorige maar deze heeft een cassis geur en gaf het badwater een paarse kleur.

Bübchen Alles-klaro-Bad
Deze verpakking met haai bevatte een badschuim dat het water ook nog eens blauw kleurde. Rui vond het alvast superleuk.

Filip heeft één product opgebruikt in januari: Nivea Men Power Fresh 24h Fresh effect
Filip gebruikt bijna uitsluitend Nivea producten. Dit product kan je voor gezicht, lichaam en haar gebruiken. Hij is er heel tevreden over.

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?


Reacties

 1. Die doekjes van Yes To heb ik ook. Ik heb er vorig jaar op een festival m'n oogmake-up mee verwijderd, maar vond ze een beetje prikken. Voor liquid lipstick e.d. vind ik ze wel top.
  Grappig dat jij ook geen jelly voelde in je Jelly Bomb. Ik heb de Ectoplasm Jelly Bomb gehad en daarin zat ook amper jelly, zéker in vergelijking met de demo in de winkel. De Turtle Jelly Bomb heb ik ook nog liggen, die ga ik denk ik deze week maar eens gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snapte helemaal niet hoe dat kwam. Ik had jelly verwacht en voor mij was het een gewone bath bomb

   Verwijderen
 2. Wat raar dat je geen jelly in de Jelly Bomb had! Dat gaat dan het hele nut van een Jelly Bomb voorbij 🤔 Verder heb je lekker veel opgemaakt, die maskertjes met dieren erop zien er zo leuk uit! En die Cinnamon & Honey Body Scrub, die klinkt echt hemels. Konden we maar door de computer heen ruiken hé!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten