Low-buy in 2019


De laatste jaren heb ik heel wat beautyproducten gekocht en soms ook gekregen voor mijn blog waardoor mijn beautykasten helemaal uitpuilen. Ik heb besloten om eens grote kuis te houden en eerst een product op te gebruiken vooraleer ik iets nieuws koop. Een volledige no-buy ga ik niet doen aangezien ik bijna alles zelf koop wat je op mijn blog ziet verschijnen en ik moet toch een beetje bijblijven met de nieuwe trends. Dit ga ik echt wel tot een minimum proberen te beperken. Natuurlijk als ik een product opgebruikt heb en er geen back-up of gelijkwaardig product voor heb ga ik dit opnieuw aanschaffen. Het zal dus een low-buy worden. 

Ik ga mijn beauty uitgaven netjes bijhouden en jullie af en toe op de hoogte houden hoeveel of liever hoe weinig ik uitgegeven heb.

Wat denken jullie van mijn projectje? Benieuwd hoe ik het er vanaf ga brengen? Houden jullie ook jullie uitgaven bij?

Reacties

 1. Ik doe mee! Ik heb nu in de Lush sale juist wel een hoop producten gekocht, maar ga nu niets meer bijkopen ... tenzij een paar items uit nieuwe collecties, kwestie van inderdaad toch iets recents te reviewen te hebben. :-) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een goed idee. Ik heb zo veel te veel knutselspul - hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe ook mee. ik heb zo veel, eerst maar eens opmaken! Goed voornemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een leuk projectje. Ben er nieuwsgierig naar geworden. Ben zoiezo altijd voor low budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha ik zou het wel moeten doen, maar het is al niet gelukt deze maand. Volgende maand maar dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dan een minimum. wat ga je precies niet of minder kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jij als low buy en weinig uitgaven ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga proberen bijna niets aan te kopen en eerst op te gebruiken wat ik nog liggen heb. Met weinig bedoel ik enkel als ik iets nodig heb of iets nieuws wil om te reviewen. De bedoeling is ook om maanden gewoon niets te kopen.

   Verwijderen
 8. Klinkt als een heel goed idee! Zelf koop ik al jaren geen verzorgingsproducten meer, ik doe het hele jaar met wat ik met kerst van familie krijg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een goed idee! Maar ook wel een uitdaging denk ik ;) Tenminste, als ik naar mezelf zou kijken dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In december ben ik heel benieuwd hoeveel je nu eigenlijk hebt uitgegeven. Wel een mooi doel dat je eerst de rest wilt opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten