OPI | Wipe-Off nagellakremover wipes

 

Geef toe, je het hebt ook al eens meegemaakt. Een stukje van je nagellak afgebrokkeld en je moet net ergens naar toe. Tuurlijk heb je geen tijd, geen flesje nagellak of nagellakremover bij om dit te corrigeren of opnieuw te lakken. 


OPI heeft hiervoor een handig middeltje gevonden: de Wipe-Off doekjes.  Een doekje met nagellakremover dat je gemakkelijk kan mee nemen in je handtas of op reis. Ze zijn apart verpakt wat nog handiger is dat de doosjes met nagellakremoverpads.


Wanneer je het zakje openscheurt komt er een frisse lavendelgeur vrij en niet zo een sterke geur zoals bij de meeste nagellakremovers. De doekjes zijn acetonvrij en zacht voor de nagels en nagelriemen.Het doekje is vrij groot en je kan er gemakkelijk de nagellak van al je nagels mee verwijderen. Het laat wel een vettig maar verzorgend laagje achter. Best achteraf je handen wassen.

De OPI Wipe-off doekjes zijn individueel verpakt en kosten €9,95 euro voor een doosje van 10 of €1,25 per stuk.  De verkooppunten kan je terugvinden op www.opi-belgium.be.

Reacties

Een reactie posten