Hema | Lip Scrub

 

Hema bracht onlangs verschillende nieuwe beauty producten uit, waaronder de Lip Scrub. Ik was benieuwd en ging eens langs bij Hema.


Je kent het wel, zo van die lastige velletjes op je lippen waardoor je lipstick er niet uitziet. Regelmatig scrubben kan dit verhelpen.Meestal zitten lipscrubs in potje, denk maar aan die van Lush, maar deze van Hema is in stickvorm. Niet alleen handig maar ook hygiënisch. 

Eerst breng je de lipscrub aan en dan maak je met je vingers draaiende bewegingen op je lippen of je kan ook gewoon je lippen over elkaar bewegen zodat dat scrub zijn werk kan doen. Alle dode velletjes verdwijnen en je lippen worden weer zacht. Na het scrubben zijn je lippen mooier en gladder waardoor je lipstick er mooier en egaler uit gaat zien. Er wordt aangeraden om 1 keer per week te scrubben.


De scrub voelde nogal hard aan om aan te brengen, maar erna voelden mijn lippen heel zacht aan. De stick is handig om mee te nemen in je handtas. 

De Lip Scrub kost € 4,75.

Gebruiken jullie een lipscrub?

Reacties

 1. Ik gebruik een lipscrub van Lush, maar vind die eerlijk gezegd niet gemakkelijk in gebruik. Nu het potje niet meer bomvol is, krijg ik het product er moeilijk uit. Ik denk dat ik hierna deze maar eens aanschaf. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei dat is minder natuurlijk. Kan je het niet met een lepeltje ofzo er uit schrapen? Zonde dat je het dan moet wegsmijten of zo

   Verwijderen
 2. Hé, ik had eigenlijk nog nooit een lipscrub in stickvorm gezien. Lijkt mij inderdaad handig en een stuk hygiënischer X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er een aantal door het huis zwerven, alleen vergeet ik ze vaak te gebruiken. Morgen maar meteen weer eens tevoorschijn toveren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij moeten ook producten in het zicht liggen of ik vergeet ze te gebruiken

   Verwijderen
 4. Ik wist niet dat HEMA deze had, het lijkt mij een erg fijne scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig in zo'n stick! Ik ken het inderdaad alleen uit een potje. Zelf gebruik ik het niet en meng ik gewoon zelf wat suiker met cocosolie haha. Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt me handig! Een lipscrub in stickvorm. Zelf gebruik ik de lipscrubs van de Lush. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten