La Roche-Posay | Toleriane Ultra Eye Contour

 

Vorige week had ik opeens een droge huid op mijn oogleden en onder mijn ogen. Raar want elke ochtend en elke avond smeer ik trouw oogcrème. Mijn huid voelde ook branderig aan doen ik de crème aanbracht. Toen het na enkele dagen nog niet beter was trok ik naar de apotheek om te vragen of zij een middeltje hiertegen hadden. Zij raadde mij Toleriane Ultra Eye Contour van La Roche-Posay aan en ja hoor na enkele dagen zag mijn huid er veel beter uit.
Toleriane Ultra Eye Contour is een hydraterende en kalmerende verzorging. Het bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine en Niacinamide dat zich richt op zwellingen en geïrriteerde huid rond de oogcontour, dit in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay.Je brengt de crème ’s morgens en ’s avonds aan op de oogcontour. De crème is redelijk vloeibaar waardoor het gemakkelijk uit te smeren is. Het product trekt ook snel in en voelt niet plakkerig aan.
Ingrediënten:
Aqua/water, Glycerin, Squalane, Propanediol, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Pentylen Glycol, Niacinamide, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 20 Glyceryl Acrylate / Acrylic Acid Copolymer, Dimethiconol, Aluminium Starch Octenylsuccinate
Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium Edta, Citric Acid, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester.

Dit product bevat zoals je kan zien geen bewaarmiddelen, geen parabenen, geen parfum, geen alcohol, geen  kleurstoffen, en geen lanoline.

Volgens La Roche-Posay zou je huid na 4 weken terug helemaal de oude moeten zijn. Bij mij was het gelukkig veel sneller. Al na een paar dagen voelde en zag de huid rond mijn ogen er minder droog uit. Ook was het branderig gevoel dat ik had eigenlijk meteen nadat ik het product voor de eerste keer gebruikte weg.

Handig is dat het flesje hermetisch afgesloten is om zo bacteriën tegen te houden.

Hebben jullie vaak last van droge plekjes rond de ogen?

Reacties

 1. Ik heb dit eigenlijk nooit, maar ik let er ook niet op moet ik bekennen. Fijn dat je bij de apotheek goed geholpen werd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan mag je zeker van geluk spreken want zo droge plekjes kunnen heel irritant zijn.

   Verwijderen
 2. Ik kende dit product nog helemaal niet maar het klinkt wel erg goed, ook fijn dat het resultaat al zo snel zichtbaar was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit heb ik wel een tijdje gehad en toen ben ik reguliere oog crème gaan gebruiken. Dit werkte voor mij erg goed. Dit product lijkt mij ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij werkte mijn gewone oogcrème niet meer, daarom dat ik deze ben gaan halen

   Verwijderen
 4. Droog niet, maar wel donkere kringen. Fijn dat dit product je zo goed geholpen heeft

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik ook wel last van maar dat is door het weinig slapen met onze baby :)

   Verwijderen
 5. Wat fijn dat dit product je zo snel van je klachten af heeft geholpen. Lijkt me heel vervelend, juist bij je ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al eerder gehoord over de producten van la roche posey. Al mijn vriendinnen zijn er lyrisch over. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf nooit heb gekocht, maar wel eens geprobeerd van een vriendin en inderdaad het zijn fijne crèmes die vettig zijn en het vochtpijl van je huid weer herstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al verschillende producten van het merk getest en ben tot nu toe altijd tevreden geweest.

   Verwijderen
 7. Oeh dat wil ik proberen! Ik heb ook vaak droge plekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf ook altijd droge plekjes rondom mijn ogen en gebruik hier zelf een oog crème van philosophy voor. Deze klinkt ook goed. Ik vind het sowieso een erg fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh deze wil ik ook graag uitproberen. Droge plekjes zijn echt vreselijk irritant
  .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, vind dat ook. Zeker als je make-up op hebt trekt het op niets

   Verwijderen
 10. Ik ken het merk inderdaad heel fijn als je (tijdelijk) een gevoelige huid hebt! Deze oogcreme nog nooit geprobeerd, maar ik hou em in het oog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat dit product zo snel hielp! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb het eigenlijk nooit, maar wat fijn dat het zo snel weg gegaan is hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een herinnering dat ik toch echt oogcreme moet gaan gebruiken, zo nu en dan droge plekjes en deze lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. La Roche-Posay is echt zo'n goed merk! Voor elk huidprobleem hebben ze een werkend product!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is echt zo'n goed merk; en heb deze ook in huis liggen:)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten