Yves Rocher | Kerstcollectie Red Apple


Toen ik onlangs de adventskalender van Yves Rocher bestelde kreeg ik er ook enkele mini’s bij uit de Red Apple kerstcollectie. Deze verdienden natuurlijk ook een plaatsje op mijn blog en ik testte ze voor jullie uit.


De Red Apple heeft de warme geur van appel en een vleugje ahorn. Het doet wat denken aan een warme appeltaart net uit de oven. Bad- en douchegel

De Red Apple Douchegel reinigt de huid op milde wijze en laat een heerlijke warme en kalmerende geur achter. De douchegel is verrijkt met Korenbloemwater uit biologische teelt en een extract van Appelwater. De formule is eenvoudig biologisch afbreekbaar. De herbruikbare flacon bevat gerecycleerd plastic.

Hydraterende handcrème

De Hydraterende handcrème zorgt ervoor dat je handen goed gehydrateerd worden en ze weer lekker zacht zijn. De crème bevat biologische en fair trade Karitéboter, Macadamia-olie, extract van Appelwater en Korenbloemwater.

De producten van de Red Apple lijn ruiken echt heerlijk. Deze warme appelgeur is echt iets voor de tijd van het jaar. De douchegel reinigt de huid goed. De handcrème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Mijn handen voelen weer lekker zacht aan.

Hebben jullie iets gekocht uit de kerstcollecties van Yves Rocher?


Reacties