Ziaja | Goat’s Milk Siliceous Face Micro-scrub, Serum & Eye Cream


Onlangs mocht ik enkele producten van Ziaja uit hun vernieuwde Goat’s Milk lijn testen. Ik mocht zelf kiezen de welke en was benieuwd naar de Siliceous Face Micro-scrub, het Serum & de Eye Cream. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van deze producten vind. 


De Goats's milk lijn met geitenmelk extract richt zich op het reinigen en behandelen van de gevoelige en droge huid. Ook pakt deze de eerste tekenen van veroudering aan. De producten hydrateren de huid, voorkomen uitdroging, verzachten irritaties, verzorgen en maken de huid strakker. 

Eye Cream

De geitenmelk oogcrème hydrateert, verbetert de veerkracht en verstevigt de huid. Daarnaast voedt de huid en maakt zichtbaar kleine rimpels gladder. De oogcrème is geschikt voor de droge en rimpelgevoelige huid. De hoofdingrediënten zijn geitenmelk complex, provitamine B5 (d-panthenol), vitamine A en vitamine E. 
Je gebruikt deze oogcrème door een kleine hoeveelheid crème al deppend aan te brengen onder de ogen en deze even te laten intrekken. De crème is geschikt als make-up basis.

De Eye Cream kost € 3,99 voor een tube van 15 ml.

Serum Energising & Smoothing

Het serum is een zachte, ultralichte formule waarbij ze zich geïnspireerd hebben op de gezichtsverzorging van K-Beauty. De crème-gel-formule absorbeert onmiddellijk, maakt de huidstructuur zichtbaar glad en egaal, hydrateert de huid actief en herstelt de elasticiteit van de huid. 
De actieve ingrediënten van dit serum zijn geitenmelk complex, vitamine E, mannuronzuur geëxtraheerd uit bruine algen. Dit is een geavanceerd multitask-ingrediënt met verzachtende eigenschappen die de collageenproductie stimuleert, de huid hydrateert en de hydro-lipide huidbarrière beschermt. 

Het product breng je gelijkmatig aan op je gezicht, hals en decolleté en masseer dit zachtjes in. Je brengt dit serum aan voor je dag en nachtverzorging. Het serum kan je gebruiken als make-upbasis en is geschikt voor alle huidtypes. Het Serum kost € 6,49 voor een flacon van 50 ml.

Siliceous Face Micro-scrub 


De Siliceous Face Micro-scrub is een zachte micro-scrub met fijne kristalletjes in. Ook voor dit product hebben ze zich geïnspireerd op de gezichtsverzorging van K-Beauty. Het is een crème-gel die voorzichtig de huid exfolieert en verzacht. De scrub voelt aangenaam aan op de huid en maakt je huid goed schoon en zacht. De actieve ingrediënten van deze scrub zijn geitenmelk-complex, microkristallijn silica, glycerine, vitamine E, allantoïne. De scrub breng je aan op een vochtige huid. Zachtjes masseren en daarna afspoelen met warm water. Er wordt aangeraden om deze scrub 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Zelf gebruik ik de scrub onder de douche. 

De Siliceous Face Micro-scrub kost € 5,49 voor een tube van 75 ml.

De verpakkingen van deze geitenmelklijn zijn heel simpel maar toch mooi. De hele lijn is wit met zwarte letters. De verschillende verpakkingen zijn ook gemakkelijk in gebruik. Het pompje en de tubes doseren het product goed waardoor je niets verspilt. Dit zorgt er ook voor dat ze heel hygiënisch zijn. 


Wat vond ik van de producten?

Het was mijn eerste kennismaking met het merk en de producten zijn zeker aan te raden. Mijn huid reageerde goed op de producten. Mijn huid zag er goed uit en voelde zacht aan. Ik had wat schrik voor de geur maar die valt heel goed mee. De producten hebben een lichte melk geur, maar zeker niet storend. Mijn favoriet uit de 3 producten is de scrub. De zachte scrubdeeltjes maakten mijn huid goed schoon en zacht aan. De oogcrème en het serum trekken snel in, wat ik zeker heel positief vind. Ik ben zeker benieuwd naar andere producten van dit merk.

Kennen jullie het merk Ziaja? Zijn er producten die jullie van dit merk kunnen aanraden?


Reacties

 1. ik ken het merk niet, maar de prijzen zijn wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het bijzonder dat dit van geitenmelk is gemaakt zeg. Wat kunnen ze toch veel tegenwoordig ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ooit iets over Ziaja op internet gevonden...en vergeten.Nu ongeveer 2 manden geleden heb ik bij de Poolse winkel in Ede bij de kassa producten van Ziaja gezien en meteen begonnen.Eerste met dagcrème voor 40+.Ik heb heel vel last van droge-trekkende huid.In mijn leven heb ik heel wat geld uitgegeven an producten die me aangepraat werden...inderdaad veel te duur maar niet werkend.
  Ziaja was liefde op het eerste gezicht!!!Na paar dagen terug naar de winkel gegaan en nog 3 potjes gekocht .Afgelopen week shampoo, conditioneren en douchgel gekocht op basis van geitenmelk.
  Ongelofelijk!!!Voor het eerste keer heb ik een merek gevonden die ook DOET wat ie belooft.
  Voor mij....alleen Ziaja tot het eind van mijn leven.
  O jaaaa...prijs...bijna gratis!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijn van ziaja ken ik nog niet, ik heb wel eerder andere producten van het merk geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf lang geleden een body lotion uit deze lijn gebruikt. Erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken deze lijn nog maar had toen nog een andere verpakking. Fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit wil ik wel eens proberen. Waar kan je dit vinden?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten