Balea | Be Cute & Be Foxy Sheetmasks


Balea bracht met de feestdagen ook weer enkele leuke limited edition sheetmasks uit. Deze keer hebben ze gekozen voor een print van een vos en een hert. Deze moest ik natuurlijk ook hebben en ik testte ze voor jullie uit. Be cute

Het Be cute sheetmask zorgt voor een regenererende verzorging. Daarnaast wordt je huid verwend tijdens het ontspannen. Het masker met de afdruk van een hert bevat rozenbottelextract en hyaluronzuur om de huid intensief te hydrateren. Dit sheetmask nestelt zich goed tegen de huid aan waardoor het product goed kan opgenomen worden. Je huid krijgt een meer egale teint en een frisse uitstraling. 
Be foxy

Het Be foxy sheetmask geeft je huid een verkwikkende verzorging. Het vossenmasker bevat kastanje-extract en hyaluronzuur om je huid een intensieve hydratatieboost te geven. Het sheetmask past zicht mooi aan aan je gezicht waardoor de actieve ingrediĆ«nten goed geabsorbeerd kan worden door de huid. Je teint gaat er frisser en stralender uitzien. De maskertjes voelen heel nat aan als je ze uit de verpakking haalt maar wanneer het maskertje op je gezicht ligt drupt het product gelukkig niet. Het masker sluit goed aan aan je gezichtsvorm en blijft goed op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde heel zacht en gehydrateerd aan. Beide maskertjes zijn zeker een aanrader wanneer je huid een hydratatieboost nodig heeft.

De maskertjes kosten € 1,95 per stuk en zijn slechts tijdelijk te koop bij DM.

Wat vinden jullie van deze schattige maskertjes?

Reacties

Een reactie posten