Organic Shop | Brazilian Coffee Bodyscrub & Honey Cinnamon Bodyscrub

 

Minstens één keer per week probeer ik mijn huid te scrubben. Ik heb er al verschillende uitgetest voor mijn blog maar toen ik deze week de scrubs van de Organic Shop bij Kruidvat zag staan besloot ik er twee mee te nemen.Er zijn verschillende geuren en ik koos voor de Brazilian Coffee Bodyscrub & Honey Cinnamon Bodyscrub.

Brazilian Coffee Bodyscrub

De Brazilian Coffee Bodyscrub is een scrub vol van organische koffie-olie en natuurlijke suiker. Deze combinatie zorgt voor een zachte, soepele huid. Door de suikerdeeltjes voelt de huid zacht en soepel aan. Naast het verwijderen van dode huidcellen verzorgt deze scrub ook nog eens de huid.Ingrediënten: 
Sucrose, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Mel*, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (uit biologische landbouw)

Honey Cinnamon Bodyscrub

De Organic Shop Honey Cinnamon Bodyscrub is een organische bodyscrub gemaakt van kaneelextract, honing en natuurlijke suiker. De kaneel en suiker zorgen voor een zachte huid. De honing zorgt dan weer voor een gehydrateerde huid en een verbeterde elasticiteit ervan.Ingrediënten:
Sucrose, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Mel*, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (uit biologische landbouw)

Zoals elke scrub breng je deze met een cirkelvormige beweging aan en vervolgens spoel je de huid goed af. Er wordt aangeraden om de scrub twee tot drie keer per week te gebruiken voor de beste resultaten.In de scrubs zitten geen SLS, parabenen of siliconen. Het merk is volledig tegen het testen van dieren en hun verpakkingen zijn recyclebaar. De producten zijn geschikt voor vegetariërs en vegans.

Wat mij meteen opviel was de simpele verpakking. Een doorzichtig plastic potje met een zwart deksel met de naam op. En dat stoort helemaal niet. Meer moet dat niet zijn vind ik. Mijn huid voelt lekker zacht aan na het gebruiken van de scrubs. Er blijft ook een beschermend laagje achter want ervoor zorgt dat je huid ook verzorgt wordt. Ik kende het merk totaal niet en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Ik ben nu wel benieuwd naar andere producten uit hun gamma.

De potjes bevatten 250 ml en kosten € 2,99.

Hebben jullie de potjes bij Kruidvat zien staan? En aangeschaft?

Reacties

 1. Wat een heerlijke potten. Ze nodigen echt uit om te gebruiken vind ik. Honey Cinnamon lijkt wel iets voor mij. Ik wist trouwens niet dat dit merk bij Kruidvat te koop was. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is nog maar net hoor. Zag ze 2 weken geleden in de reclamefolder staan en was heel benieuwd.

   Verwijderen
 2. De prijs vind ik uitstekend, en het potje ziet er goed uit. Dit lijkt me een leuk product!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten