Meest gelezen artikels van 2019!


Eerst en vooral wil ik jullie het beste wensen voor het nieuwe jaar. Op het einde van het jaar vind ik het leuk om eens te kijken welke artikels het meest gelezen werden het voorbije jaar.


Ik zette eventjes de 10 meest gelezen artikels van 2019 op een rijtje. Het gaat hier om artikels die ik dit jaar ook geschreven heb.

Cien Cellular Beauty
Op nummer 1 staat een blog over de Cellular Beauty lijn van Cien, het beautymerk van Lidl. Dit artikel is ook meteen mijn best gelezen artikel ooit op mijn blog. Het zijne zllemaal fijne producten voor een klein prijsje. Mocht je ze nog tegen komen moet je ze zeker eens uitproberen.

Hema Cleansing Pads 2 in 1
Je huid goed reinigen is heel belangrijk. Bij een bezoekje aan Hema kwam ik deze Cleansing Pads mee. Ze reinigen de huid goed en omdat ze apart verpakt zijn zijn ze handig om mee te nemen om een weekendje weg of op vakantie.

Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff Smoothing Mask 'N Scrub
De geur van de producten van Sol de Janeiro is echt één van mijn favoriete geuren. Ik schreef artikels over verschillende producten van dit merk maar deze scrub werd het meest gelezen. 


Garancia Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes

Wanneer het warm is vind ik het leuk om mij te verfrissen met een waterspray. Deze van Garancia kon ik goed gebruiken op vakantie.

Bioré 2-Step Deep Cleansing Charcoal Pore Kit
De Bioré neusstrips kende ik al en gebruik ik regelmatig. Deze set maakt mijn huid goed schoon van onzuiverheden.

Favorieten Augustus
In mijn favorieten artikel van augustus stonden de Hema Cleansing Pads 2 in 1 , Garancia Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes, Sans Soucis Illuminating Pearl 24h Care en Apivita Face & Body SPF30 Sunscreen en After Sun Cooling Cream Gel als mijn favoriete producten van die maand. Zoals je kan zien staan er enkele producten uit mijn meest gelezen artikels tussen.

Hema Anti-Age Eye Mask
Ik gebruik graag oogmaskers en deze van Hema waren heel fijn om te gebruiken. De huid onder mijn ogen voelde gehydrateerd en zacht aan.

Biovène DIY Powder-to-Clay Masks
Een nieuw merk dat ik dit jaar leerde kennen en de diy maskers zijn heel leuk om zelf te maken en te gebruiken. Mijn huid voelde telkens zacht en schoon aan. Ik kocht ze vooral omdat ik ze zo vaak op blogs en social media tegen kwam en jullie waren duidelijk ook wel benieuwd naar mijn review. 


Een foto op canvas van Fotofabriek.nl
Van Fotofabriek.nl mocht ik een foto op canvas laten afdrukken. Ik koos voor een leuke foto van mijn zoontje. De foto en canvas is voor goeie kwaliteit en is ook mooi afgewerkt.

Balea Berry Smoothie Maske
Ik vind de maskers van Balea altijd heel fijn. Meestal gebruik ik sheetmasks omdat dit gemakkelijker is en veel minder geknoei met zich meebrengt maar dit maskertje vond ik heel aangenaam om te gebruiken.

Veel leesplezier!

Nog een klein vraagje: Wat zouden jullie graag lezen op mijn blog? Ik wil wat meer dan doen alleen reviews over beautyproducten schrijven. Waar zouden jullie nog liever over lezen naast deze reviews?


Reacties

 1. Vooral die van de Hema vind ik erg leuk en kan ik me goed voorstellen dat die veel gelezen werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk. Wat mij ook leuk lijt: 5 producten die niet in je badkamer mogen ontbreken, tips of tutorials, interviews met anderen over hun beautyproducten gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tips. Er staan er hele leuke tussen waar ik zeker iets mee ga doen

   Verwijderen

Een reactie posten