Sans Soucis | Illuminating Pearl 24h Care & Gel Mask


Sinds kort ziet het Duitse merk Sans Soucis er helemaal anders uit. Ze hebben een nieuw logo, nieuwe producten en luxueuze verpakkingen. Hiermee stellen ze ineens ook de Illuminating Pearl collectie voor waaruit ik 2 producten mocht testen, namelijk de 24h Care en het Gel Mask.De Illuminating Pearl collective is een luxe huidverzorgingslijn met een zeer effectieve samenstelling van parelproteïne, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid.

Illuminating Pearl 24h Care

De Illuminating Pearl 24H Care is gebaseerd op parel proteïne. Dit ingrediënt stimuleert de elastine- en de keratineproductie, versterkt de barrièrefunctie van de huid en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar geminimaliseerd. Pigmentvlekken worden verminderd en het voorkomt ook dat er geen nieuws pigmentvlekken komen op lange termijn. 


De crème is geschikt voor alle huidtypes en je mag de crème zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken op een gereinigde huid.

De Illuminating Pearl 24H Care kost €39,50.

Illuminating Pearl Gel Mask

Sans Soucis Illuminating Pearl Gel Mask is een verfrissend gezichtsmasker met een verhelderend en verstevigend effect. De combinatie van pareleiwit, powerpeptiden en thermaal water bestrijdt tekenen van huidsveroudering. De elasticiteit van de huid wordt ondersteund, lijntjes en rimpels worden verzacht en de huid ziet er steviger uit. De fijne uit zich zelf oplossende ‘parels’ vitaliseren de huid en ondersteunen de natuurlijke helderheid.


Het masker is geschikt voor alle huidtypes en richt zich vooral op de droge en/of vochtarme huid. Je brengt het masker aan op een gereinigde huid. Laat het minstens 10 minuten inwerken en verwijder het overgebleven product met water.

Het Illuminating Pearl Gel Mask kost €27,95.

Alle producten zijn dermatologisch getest en vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen en minerale oliën.

Het was voor mij de eerste kennismaking met dit merk. De verpakkingen zien er heel luxueus uit. De potjes zijn in mat wit glas met rosé gouden details. De crème heeft een dunne structuur en smeert gemakkelijk uit. Mijn huid voelt gehydrateerd en heel zacht aan sinds ik deze gebruik. Het masker smeert ook heel gemakkelijk uit en voelt aangenaam aan op de huid. Ik had zelfs niet eens het gevoel dat ik een masker op had. Na 10 minuten heb ik de restjes afgeveegd en mijn huid voelde zacht aan. Beide producten zijn mij heel goed bevallen en ik ben benieuwd naar de rest van het merk.

Kenden jullie Sans Soucis al?


Reacties

 1. ik heb dit merk wel eens gebruikt, in een testflacon, het is fijn spul, maar ik vind het verschrikkelijk duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt als goed spul, maar ik schrik een beetje van de prijs. Eerlijk gezegd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een veelbelovende naam hebben! De prijs schrikt me wel een beetje af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt. Ik zou dan alleen wel wachten op een aanbieding, want de standaardprijs vind ik te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze klinken als ontzettend fijne en luxe producten, alleen de namen en ingrediënten al! Ik houd het echter op mijn huidige producten, want na jaren verschillende verzorgingsproducten te hebben geprobeerd voor mijn probleemhuid heb ik eindelijk een merk gevonden dat werkt voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blij te horen dat je goeie producten gevonden hebt voor je huid. Je moet de producten gebruiken dit het beste zijn voor jouw huid.

   Verwijderen
 6. Ik kende dit merk niet en is inderdaad aan de dure kant ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het klinkt echt als een heerlijk masker maar idd wel iets aan de dure kant

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan met de verpakking meerdere keren het masker aanbrengen. Als je het dan zo bekijkt van de prijs best mee hoor

   Verwijderen

Een reactie posten