Hema | Anti-Age Eye Mask


Een tijdje geleden liet ik jullie de 2 in 1 Cleansing Pads zien uit de nieuwe skincare lijnen van Hema. Vandaag laat ik nog een product zien uit deze lijn, namelijk het Anti-Age Eye Mask. Benieuwd of deze ook zo goed bevallen zijn? Lees dan snel verder. Het Anti-Age Eye Mask is een oogmasker met papaja extract, die de doffe en vermoeide huid onder de ogen bestrijdt. Het masker egaliseert de huid rondom de ogen, helpt tegen wallen te verminderen en zorgt voor een jeugdige look. Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Gelatin, Polyvinyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Cellulose Gum, Sodium Hyaluronate, Carica Papaya Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Camelia Sinenses Leaf Extract, Titanium Dioxide, Tartaric Acid, Aluminium Hydroxide, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?
Verwijder eerst de beschermfolie en leg de oogmaskers op een droge en gereinigde huid. Na 15 minuten mag je de patches verwijderen. 
De oogpatches zijn voor éénmalig gebruik. Het eerste wat mij opviel toen ik de verpakking opende was dat er geen serum in zat, wat meestal wel het geval is. Ook de patches zelf voelden droog aan tot ik de folie langs één zijde verwijdert had. Na het aanbrengen bleven de patches meteen mooi op hun plaats zitten. Ondanks dat de patches eerst droog aanvoelden had ik de hele tijd wel het gevoel dat er iets gebeurde. Na het verwijderen voelde mijn huid echt superzacht aan. Ook de dag erna had ik nog datzelfde gevoel. Wie graag eens een oogmaskertje wil proberen kan ik deze zeker aanraden.

Het Anti-Age Eye Mask kost € 2,25 euro en is te koop bij Hema.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?


Reacties

  1. Nu ik dertig geworden ben, kan ik zoiets denk ik wel gebruiken, haha! Ik gebruik eigenlijk nooit een oogmasker, wel oogcrème.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten