Apivita | Suncare Weekend Away


Een tijdje geleden kocht ik bij Oximi de Suncare Weekend Away kit van Apivita. Onze vakantie in Frankrijk was de ideale geledenheid om deze zonneproducten van Apivita uit te testen.

De Suncare Weekend Away kit bevat de Face & Body SPF30 (100ml), de After Sun Cooling Cream Gel (100ml) en de Express Beauty Mask Moisturizing & Refreshing Aloe (2ml).Face & Body SPF30 Sunscreen

De Face & Body SPF30 Sunscreen is een hydraterende zonnebrandcrème met een hoge bescherming (SPF 30 en UVA 16) tegen straling die antioxiderend werkt en de huid beschermt tegen fotoveroudering. 
Apivita Sun Face & Body Sunscreen SPF30 heeft een rijke formule en bevat 84% natuurlijke ingrediënten. Lamsoor biedt een effectieve bescherming tegen UVA-en UVB-straling met fotostabiele combinatie van zonnefilters. Aloë, olijven, zonnebloemen en lamsoor helpten de huid te hydrateren, voeden en de natuurlijke elasticiteit van de huid te behouden. Propolis, lamsoor, lycopeen en vitamine E beschermen tegen fotoveroudering en vrije radicalen.

Hoe te gebruiken?
Je brengt het product aan vóór blootstelling aan de zon. Breng voldoende hoeveelheid aan en regelmatig opnieuw aanbrengen om bescherming te behouden, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen.

Deze zonnecrème wordt aanbevolen aan medium huidtypes die zelden verbranden en gemakkelijk bruinen.

After Sun Cooling Cream Gel

De After Sun Cooling Cream Gel is verkoelende en hydraterende crème-gel voor gezicht en lichaam na het zonnen. 
De Cream Gel hydrateert en geeft een gevoel van frisheid met vijgen, aloë, lavendel, komkommer en amandel. De crème kalmeert irritaties veroorzaakt door blootstelling aan de zon met lavendel en aloë. Beschermt tegen veroudering en vrije radicalen met een gepatenteerd extract van propolis, zee-lavendel en groene thee.

Hoe te gebruiken?

Breng voldoende hoeveelheid aan na blootstelling aan de zon. Opnieuw toe te passen als dat nodig is.

De Cream Gel wordt aangeraden na blootstelling aan de zon en is geschikt voor alle huidtypes.

Een weetje: Apivita vervangt water in het zonneproducten assortiment met biologische groene thee infusie om de antioxiderende werking van de producten (bescherming tegen vroegtijdige veroudering en vrije radicalen) te verbeteren.

Express Beauty Mask Moisturizing & Refreshing Aloe

Het Express Beauty Mask Aloe hydrateert en kalmeert de huid. 
Het masker bestaat uit 96% natuurlijke ingrediënten. Aloë vera heeft unieke vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen. Samen met extracten van jasmijn, sap van rozen en etherische olie van bergamot zorgt dat voor een intense hydratatie en revitalisering van de huid. 

Ingrediënten:
Aloë, Griekse Tijmhoning, Jojoba-Olie, Rozensap, Arginine, Karitéboter, Tarwekiemolie, Panthenol, Essentiële Olie Van Bergamot, Infusie Van Griekse Bergthee.

Hoe te gebruiken?
Breng het product rijkelijk en gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Laat 10 minuten intrekken en spoel daarna het gezicht grondig af met water. Gebruik 1-2 keer per week of zo vaak als nodig.


Zijn de producten mij bevallen?
De zonnecrème is een dikke romige crème die redelijk gemakkelijk uit te smeren is. Diegene die hem ook gebruikt hebben vonden dat deze lekker rook. De After Sun is een dunne gel die heel gemakkelijk uitsmeert en je hebt meteen het gevoel van verkoeling. Het maskertje maakte mijn huid lekker zacht en gehydrateerd. Kortom ik ben heel tevreden over deze producten en met het warme weer in zicht ga ik ze verder blijven gebruiken.

De producten van Apivita worden o.a. bij Oximi verkocht.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties