Een foto op canvas van Fotofabriek.nl

 

Een foto aan de muur geeft net dat tikkeltje meer vind ik. Van Fotofabriek.nl mocht ik een canvas van 30x40 cm uitzoeken en besloot er eentje te laten maken met een leuke foto van Rui.Een canvas is een van de populairste wanddecoraties op een foto op af te drukken. Het canvas zelf is gemaakt van 100% katoen. Het doek wordt met de hand strak om een houten frame gespannen dat een standaarddikte van 2 cm heeft. 
De site is heel handig in gebruik. Je kiest eerst welke grootte van canvas je wil. Daarna kan je een of meerdere foto’s uploaden. Zorg er wel voor dat je tot aan de randen gaat met je foto. Zo heb je geen witte rand. Daarna kan je de canvas bestellen en betalen en klaar is kees.

Ik had mijn bestelling geplaatst en na enkele dagen mocht ik de canvas al ontvangen. De foto was verpakt met aan elke hoek een mousse om de randen te beschermen. De kwaliteit van de foto is heel goed. De kleuren komen mooi tot zijn recht. Ik ben heel tevreden van de service van Fotofabriek.nl en kan ze zeker aanraden. 


Naast canvassen kan je er onder andere ook fotoboeken (ik liet er vorig jaar eentje maken), andere wanddecoratie, kaarten, gepersonaliseerde kalenders en agenda's laten maken. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om foto’s in allerlei formaten uit te laten printen.

Kenden jullie Fotofabriek.nl al?

Reacties