Garancia | Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes


Het is alweer een tijdje geleden dat er hier een artikel online gekomen is. Ik heb namelijk tijdens mijn vakantie in Frankrijk een beentje in mijn voet gebroken. Hierdoor was ook een beetje mijn zin om te bloggen verdwenen maar vandaag heb ik weer een leuk artikel voor jullie klaarstaan.

Tijdens onze vakantie in Frankrijk was het daar elke dag echt superwarm (lees 40°, hot hot hot dus). Gelukkig hadden we een zwembad waarin we de verfrissing wat konden opzoeken. Maar ik had ook een iets anders mee om mij op tijd en stond te verfrissen. Voor mijn vakantie kreeg ik een leuk pakketje met de Aqua Rêves-Tu Oceaanwater-mist van Garancia en die kon ik uitvoerig testten.


De Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes is een mist die bestaat uit gepatenteerd zeewater verrijkt met vitamine B3 om de huid te hydrateren, te verlichten, opnieuw in balans te brengen, te beschermen tegen externe agressies van de huid (blauw licht, uitlaatgassen, sigarettenrook ...) en een collageenbooster. Dit unieke water is ultrarijk aan mineralen: lithium, ijzer, zink, mangaan, calcium, zwavel en kalium.Hoe te gebruiken?
Eerst de flacon goed schudden voor gebruik. De ogen sluiten, 's ochtends en 's avonds verstuiven na het reinigen/ontschminken van de huid en vervolgens je crème aanbrengen op een nog vochtige huid. Je mag dit ook tijdens de dag gebruiken worden om jezelf op te peppen en te verfrissen.Ingrediënten:
Aqua (Water/Eau), Niacinamide, Sea Water, Glycerin, Nitrogen.

De mist voelt heel verfrissend aan op de huid, zeker als het heel warm is. Mijn huid kreeg meteen een oppepper. De spray verdeelt de mist goed over de huid. Ik ben zeker fan van deze mist.

De Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes van Garancia kost ongeveer € 10,00 voor een flacon van 200 ml en is o.a. te koop bij de apotheek.

Gebruiken jullie een watermist om je te verfrissen als het warm is?


Reacties

Een reactie posten