Bioré | 2-Step Deep Cleansing Charcoal Pore Kit


Omdat ik veel last heb van onzuiverheden en zwarte puntjes op mijn neus gebruik ik regelmatig een neusstrip om deze te verwijderen. De neusstrips van Bioré had ik in het verleden al getest en die zijn mijn toen heel goed bevallen. Bij DM kwam ik de Deep Cleansing Kit tegen. Dit wou ik natuurlijk ook een keertje uittesten en vandaag laat ik jullie weten of dit mij ook zo goed bevallen is. De 2-Step Deep Cleansing Charcoal Pore Kit bestaat zoals de naam al zegt uit 2 stappen om onzuiverheden te verwijderen. Eerst heb je een zelfverwarmend masker met houtskool om de poriën te openen en vuil, olie en onzuiverheden diep uit de huid te halen, terwijl de Charcoal Pore-strip poriën onmiddellijk reinigt, mee-eters verwijdert en overtollige olie opzuigt.

Stap 1: Self Heating One Minute Mask

Het Self Heating One Minute Mask is verrijkt met zuiverende, natuurlijke houtskool en wordt warm om zo de poriën te openen. De zuiverende houtskool neemt vuil, olie en andere onzuiverheden die de poriën kunnen verstoppen weg en laat een zachte, soepel huid achter.Hoe te gebruiken?
Voor het aanbrengen van het masker maak je eerst je gezicht nat. Het masker wordt geactiveerd door water. Breng daarna het masker met je handen aan. Voeg nog wat water toe om het product te activeren. Masseer het masker in gedurende 1 minuut. Tijdens het masseren voel je het opwarmen. Daarna mag je het masker verwijderen door het af te spoelen met water. Dit masker mag je 2 tot 3 keer per week gebruiken.

Ingrediënten:
Butylene Glycol, Zeolite, Kaolin, Peg-8, Methyl Gluceth-20, Cellulose, Talc, Fragrance, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Charcoal Powder, Dimethicone, Hydroxypropylcellulose, Menthol, Disodium Edta, Bht.

Stap 2: Deep Cleansing Charcoal Pore Strips

De neusstrips reinigen de poriën en halen olie uit de huid door middel van een diepe reiniging.

Hoe te gebruiken?
Vooraleer je de neusstrip aanbrengt moet je je neus vochtig maken anders werkt de strip niet. Plaats de strip met de zachte zijde naar beneden en duw zachtjes aan zodat de neusstrip goed in contact komt met de huid. Laat 10 tot 15 minuten drogen. Hierna zal het masker hard aanvoelen. Verwijder zachtjes de strip te beginnen aan de zijkanten. Wanneer het pijnlijk of moeilijk aanvoelt maak je de strip wat vochtig om zo het verwijderen te vergemakkelijken. Er wordt aangeraden om de neusstrips minimum om de 3 dagen te gebruiken.

Ingrediënten:
Polyquaternium-37, Silica, Water, Glycerin, Polysilicone-13, Peg-12 Dimethicone, Titanium Dioxide, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Butylene Glycol, Stearyl Glycyrrhetinate, Methylparaben.

Wat vond ik er van?
Het masker werd meteen warm toen ik het aanbracht. Het voelde heel aangenaam aan op de huid. Wanneer je het product masseerde voelde je kleine stukjes zoals in een peeling. Persoonlijk vond ik dat er wat meer product in de verpakking mocht zitten. Nu had ik het gevoel dat ik niet genoeg had voor mijn hele gezicht. De neusstrips van Bioré kende ik al en ook deze deed goed zijn werk. Niet alle onzuiverheden waren weg maar toch de meeste. Na deze 2 stappen voelde mijn huid heel schoon en zacht aan. Ik ben heel tevreden over kit en ik hoop dat deze binnenkort ook in Belgie te koop gaat zijn.

Ik kocht de 2-Step Deep Cleansing Charcoal Pore Kit bij DM en deze kostte € 1,75.

Hebben jullie last van onzuiverheden? Wat doen jullie om deze te verwijderen?


Reacties