Favorieten Augustus


De zomer is echt voorbij gevlogen. We zijn alweer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie zoals gewoonlijk mijn favoriete producten van de voorbije maand zien. Ik zette ze voor jullie op een rijtje.


Garancia Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes

Tijdens de hitte heb ik deze verfrissende mist heel vaak gebruikt. De Aqua Rêves-Tu? Brume Océanique des Sirènes bestaat uit gepatenteerd zeewater verrijkt met vitamine B3 om de huid te hydrateren, te verlichten, opnieuw in balans te brengen, te beschermen tegen externe agressies van de huid en een collageenbooster. Mijn huid voelde hiermee heel gehydrateerd en verfrist aan. Het gaf mijn huid een echt oppepper. De spray zit in mijn handtas voor als ik op pad ga.

Hema Cleansing Pads 2 in 1

De voorbije maand ontdekte ik de Cleansing Pads van Hema. Dit zijn kleine pads gedrenkt in groen thee extract om je huid te reinigen. De pads hebben 2 zijden : met de reliefkant kan je je huid exfolieren, met de gladde kant reinig je je gezicht. Omdat ze apart verpakt zijn kan je deze gemakkelijk meenemen om citytrip of zo. Ik vind ze heel fijn om te gebruiken, mijn huid voelt heel schoon aan.

Sans Soucis Illuminating Pearl 24h Care

De Illuminating Pearl 24h Care komt uit een verzorgingslijn met een zeer effectieve samenstelling van parelproteïne, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid. Het was mijn eerste kennismaking met dit merk en het is mij goed bevallen. Ik gebruik de crème elke ochtend en avond en mijn huid ziet er niet alleen goed uit maar voelt heel zacht en gehydrateert aan.


Apivita Face & Body SPF30 Sunscreen en After Sun Cooling Cream Gel


Wanneer je in de zon komt is het heel belangrijk om je goed in te smeren en ook na het zonnen moet je huid goed verzorgen. Deze zomer heb ik voornamelijk een zonnecrème met SPF30 en after sun van Apivita gebruikt en deze combinatie is mij heel goed bevallen. Ze smeren goed uit en ruiken nog eens lekker ook.


Als je op de productnamen in het roze klikt kan je de volledige review lezen.

Hebben jullie iets nieuws ontdekt de voorbije maanden? Dit mag natuurlijk ook niet beauty gerelateerd zijn?


Reacties

 1. Wat een mooie producten! Die hema pads lijken me wel heel fijn om een keer te proberen :)

  Ik heb zelf een aantal make-up producten ontdekt waar ik helemaal weg van ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel handig zo'n cleaning pad voor in je (school)tas, goede tip

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is erg handig! Ik ontdek best wel vaak nieuwe dingen waar ik dan erg blij mee ben. De laatste keer wilde ik graag een wenkbrauwpotlood uitproberen. Daar was ik zo enthousiast over. Maar thuis bleef ik maar proberen en proberen, maar er kwam geen kleur op. Zo jammer. En zo ontdek ik dus ook wel eens een miskoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat handig die pads van de hema. ideaal voor in de tas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alle producten nog niet geprobeerd, ken ze ook allemaal niet. Die pads zijn wel handig voor een weekendje weg ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben erg benieuwd naar de after cooling gel, dat lijkt mij wel een fijn product

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten