Op # Mei


Nog enkele dagen en de maand mei is weer voorbij. Deze maand heb ik echt heel veel producten opgebruikt. Mijn beauty prullenmand zat propvol. Kijken jullie mee naar wat wij allemaal opgebruikt hebben? 

Gezichtsverzorging:

Bioderma Micellair Water
Het micellair water van Bioderma is al jaren een favoriet. Het verwijdert mijn make-up gemakkelijk en mijn gezicht is goed schoon.

Jowaé Oil-in-Gel Cleanser
Een reinigingsgel die make-up verwijdert, de huid reinigt, onzuiverheden en opgehoopte vervuiling verwijdert. Ik heb deze cleanser altijd onder de douche gebruikt. Mijn huid voelde telkens goed schoon aan.

Haarproducten:


Cien Dry Shampoo Sweet Pink
Ik gebruik vaak een droogshampoo en deze budgettopper van Cien is echt een aanrader. Met deze variant kan ik een wasbeurt overslaan. De droogshampoo geeft geen witte waas.

Balea Tonerde Shampoo
De Tonerde lijn richt zich op de vette hoofdhuid en droge puntjes. Ik gebruikte deze shampoo telkens samen met de conditioner en ik moest minder snel mijn haar wassen.

Briogeo Don’t Despair Repair! Deep Conditioning Mask
Een intensief masker gemaakt om de essentiële hydratatie te herstellen en de veerkracht van het haar meteen direct te verbeteren, om het haar zo te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Mijn haar voelde erna heel zacht aan. 


Maskers:

Balea Love Melon Tuch Maske
Dit gezichtsmasker ruikt heel fris en fruitig. Mijn gezicht voelde erna heel opgefrist en gehydrateerd aan.

Kiko Nourishing Eye Patch
De Nourishing Eye Patches zijn hydraterende hydrogel oogmaskers met honing extract die voor een frisse en uitgeruste blik zorgen. Ze verzorgen en voeden de huid rond je ogen. De patches voelen aangenaam aan op de huid.

Kiko Energizing Eye Patch
De Energizing Eye Patches zijn hydrogel oogpatches met koffie-extract die ervoor zorgen dat tekenen van vermoeidheid verminderen en je blik er fris en stralend uit ziet. De patches sluiten mooi aan rond de ogen en voelen verfrissend aan.

Balea Avocado & Honig Tuch Maske
Dit masker met honing en avocado kalmeert, hydrateert en regenereert de huid. Het heeft de zoete geur van honing. Mijn huid voelde erna zacht en gehydrateerd aan.

TonyMoly I’m Seaweed Mask Sheet Skin Purifying
Dit sheetmask richt zich op het hydrateren, voeden, reinigen en kalmeren van de gestreste, vermoeide of geïrriteerde huid. Zeewier is intens hydraterend en antioxiderend is en zorgt ervoor dat je huid weer gezond en stralend wordt.

Balea Milch & Honig Maske
Gezichtsmaker met amandelmelk en honing die de gestresseerde huid doet kalmeren. Mijn huid voelde erna heel zacht aan en zag er gekalmeerd uit. 


Institut Esthederm Osmoclean Masque Gomme Clarifiant

Dit masker verwijdert dode huidcellen, vermindert en verfijnt de poriën. Wanneer je het masker wil verwijderen lijkt het wat op gomsel. Mijn huid voelt erna heel schoon en zacht aan.

Lichaamsverzorging:

Rituals Holi Crackle Crackling Body Mousse
Deze body mousse vond ik heel speciaal om te gebruiken door het knetterende effect. Dit product voelde heel verfrissend aan op de huid.

Bad/doucheproducten:

Alverde Schaumbad Blaubeere & Ahornsirup
Toen ik dit in de winkel zag liggen deed mij dit meteen aan pancakes denken. Dit badschuim gaf echt heel veel schuim en rook heel zoet. 


Garancia Pschitt Magique Corps

Een zachte micropeeling voor het lichaam zonder schurende korreltjes of zuren. De peeling reinigt en scrubt de huid. Het schuim voelt zacht aan op de huid en reinigt de huid grondig. Deze peeling voelt aangenaam aan op de huid.

Treaclemoon Warm Cinnamon Nights
De geur van deze douchegel is heel warm. Echt een geur voor tijdens de wintermaanden. Terwijl ik dit type is het echt guur weer buiten en zou dit een ideale geur zijn voor nu.

Balea Bade Sirup Caramel
Dit limited edition badschuim geeft veel schuim en ruikt lekker zoet naar caramel.

Primark PS.. Shower Scrub Vanilla & Brown Sugar
Deze scrub ruikt echt zalig en maakt de huid ook lekker zacht. Geen idee of ze deze nog verkopen maar volgende keer ga ik zeker nog een kijken bij Primark want ik wil deze zeker nog gebruiken.

Allerlei:

Baby Needs Cotton Pads
Deze grote wattenschijfjes van bij de Action gebruik ik dagelijks. Doordat ze zo groot zijn heb je maar één enkel schijfje nodig voor je hele gezicht. De Cotton Pads kan je terugvinden bij de babyafdeling.

Salt of The Earth Roll-on Effective Natural Deodorant
Een tijdje geleden leerde ik de natuurlijke deo’s van Salt of the Eart kennen. Deze variant bevat Aloe Vera en Magnesium olie. Ik breng deze ‘s ochtends aan en blijf de hele dag lekker fris. Ik ben echt heel tevreden over dit merk.

Nivea Black & White Invisible Anti-Transparant
Natuurlijk gebruik ik ook nog altijd vaak mijn favoriete deodorant die ervoor zorgt dat ik de hele dag fris ruik.

Samples:
Vanaf nu ga ik ook de samples die ik opgebruikt heb toevoegen aan mijn opgebruikte producten.

By Terry Baume De Rose Le soin Lèvres
Een voedende lippenbalsem die de lippen weer zacht maakt.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye
Ik heb wat last gehad met een droge huid rond de ogen en dankzij deze crème was deze droogheid na enkele dagen weer verdwenen.

Filip heeft ook iets opgemaakt:

Nivea Men Rock Salts Douchegel
Uit het Nivea Men gamma is dit de favoriete douchegel van Filip. 


Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

 1. Heel wat fijne producten opgebruikt! Het Bioderma micellair water vind ik ook super. De pshitt magique voor het lichaam vind ik niet zo fijn. Ik vind niet fijn dat je dit moet aanbrengen voor je in de douche stapt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is wel waar, gelukkig is het mag je het al na 30 sec afspoelen.

   Verwijderen
 2. Hoe doe je het toch altijd? Douche en was jij je haren twee keer per dag of zo? :'D Ik heb ook een volle doos lege verpakkingen klaarstaan, maar ik ben wel al sinds november aan het sparen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee totaal niet. Soms is alles tegelijk op. En ik moet toegeven mijn zoontje maakt een wel eens al spelend mijn flessen leeg als ik het even niet in het oog heb :)

   Verwijderen

Een reactie posten