Kiko | Energizing Eye Patch


Vorige week was ik in Eindhoven en ben ik na jaren nog eens bij Kiko binnengestapt. Ik was hun skincare aanbod eens aan het bekijken en mijn oog viel meteen op hun maskers. Ik besloot er enkele mee te nemen. Tijdens het lange Paasweekend testte ik ze ook meteen uit. Vandaag laat ik jullie de Energizing Eye Patch met koffie zien.


De Energizing Eye Patches zijn hydrogel oogpatches met koffie-extract die ervoor zorgen dat tekenen van vermoeidheid verminderd worden en je er weer fris en stralend uit ziet. 


Hoe te gebruiken?

Voordat je de verpakking opent moet je het wat masseren zodat het product verdeeld wordt over de patches. Verwijder de folie en breng ze onder de ogen op een schone huid aan. Zorg ervoor dat ze goed op je huid aansluiten en laat deze 15 Ć  20 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer de huid tot het product volledig opgenomen is. 

Ingrediƫnten:
Aqua (Water/Eau), Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Cetyl Ethylhexanoate, Coffea Arabica Seed Extract (Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract), Ceratonia Siliqua Gum (Ceratonia Siliqua (Carob) Gum), Chondrus Crispus Powder, Glyceryl Stearate, Cellulose Gum, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Coffea Arabica Seed Powder (Coffea Arabica (Coffee) Seed Powder), Trideceth-6, Citrus Aurantifolia Fruit Extract (Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract), Citrus Limon Fruit Extract (Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract), Pyrus Malus Fruit Extract (Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract), Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract (Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract), Vitis Vinifera Fruit Extract (Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract), Biosaccharide Gum-4, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Butylene Glycol. 


De oogpatches passen mooi aan op de huid en blijven ook de hele tijd goed op hun plaats zitten. Mijn huid had er nood aan want er bleef niet veel serum meer over om in te masseren. Dat kan natuurlijk ook omdat ik vergeten was dat ik ze op had en ze langer dan 20 minuten heb laten zitten. Wat ik wel wat miste was de koffiegeur. Ik had verwacht dat de patches naar koffie zouden ruiken maar dat was niet het geval. De huid onder mijn ogen heeft echt een opkikker gekregen en voelde zacht aan.

Nog een kleine tip: wanneer je het masker in de koelkast bewaart, wordt het verfrissende effect nog versterkt.

De Energizing Eye Patches kosten € 2,99 en zijn te koop bij Kiko.

Gebruiken jullie een oogmasker?


Reacties